Scandal monstru la „Survivor România”! Cătălin Moroșanu l-a distrus pe Zanni, după ce cântărețul a jignit o colegă de la „Faimoși”

1 lună in urmă 2

Scandal monstru în tabăra „Faimoșilor” de la „Survivor România”. Zanni continuă a jignit-o pe Elena Marin, iar  Cătălin Moroșanu a intervenit dur și l-a făcut praf pe Zanni.

„Moartea din Carpați” l-a taxat pe Zannidache, după un comentariu răutăcios făcut de cântărețul de muzică rap la adresa Elenei.

Cătălin Moroșanu l-a distrus pe Zanni la „Survivor România”. Scandalul uriaș dintre cei doi

„Elena asta mă cam ia de mână când doarme. Ce-o fi cu ea? O vrea afecțiune bărbătească. Eu îmi asum ce spun atunci când cineva se ia de trecutul meu, chiar dacă nu mă deranjează. Hai să ne-o dăm la duel. Ești o cotoroanță. În ce filme te afli? Ce filme îți inventezi? Ce lacrimi programate îți inventezi?”, a fost replica lui Zanni care l-a scos din sărite pe Cătălin Moroșanu.

Astfel, „Moartea din Carpați” a răbufnit la adresa lui Zanni.

„Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă. Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name.

Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță.

Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool, chipurile.

Eu am experiență de viață și ce vă spun: astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a declarat Cătălin Moroșanu.

The post Scandal monstru la „Survivor România”! Cătălin Moroșanu l-a distrus pe Zanni, după ce cântărețul a jignit o colegă de la „Faimoși” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă