Scandal la protestele anti-restricţii, din Bucureşti. Protestatar luat cu forţa de jandarmi. Manifestaţii şi în alte ORAŞE!

2 luni in urmă 22

Scandal la protestele anti-restricţii, din Bucureşti. Mai mulţi jandarmi au luat un protestatar pe sus. Acesta a fost dus la dubă de către jandarmi. Potrivit primelor informaţii, se pare că motivul pentru care protestatarul a fost încătuşat ar avea legătură cu nepurtarea măştii şi cu faptul că acesta a refuzat să se legitimeze.

Scandal la protestele anti-restricţii, din Bucureşti. Protestatari luaţi cu forţa de jandarmi

Din imaginile se vede cum jandarmii încearcă să-l imobilizeze pe bărbat, în timp ce  oamenii din zonă cere să fie lăsat în pace. De altfel, Totodată, Mai multe persoane participă, luni, în municipiul Constanţa, la un protest organizat împotriva noilor măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Duminică, sute de persoane au fost, tot în Constanța, la un protest și au scandat, pe platoul Instituţiei Prefectului, lozinci precum „Masca jos”, „Jos Guvernul”, „Libertate te iubim, ori învingem, ori murim”, ei continuând să mărşăluiască pe străzile oraşului, transmiţând acelaşi gen de mesaje, dar şi cântând imnul naţional. Manifestarea de protest a fost iniţiată pe o pagină de socializare.

Ştire în curs….

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă