Scandal la Liverpool! Legendarul Robbie Fowler îl sfătuiește pe Jurgen Klopp să îl vândă pe Mohamed Salah!

1 lună in urmă 4

Fostul atacant al lui Liverpool, Robbie Fowler, îi cere managerului Jurgen Klopp să îl vândă pe Mohamed Salah, starul care a făcut senzație în ultimii ani în tricoul „cormoranilor”.

Fowler dă drept exemplu plecarea lui Coutinho la FC Barcelona pentru 160 de milioane de euro, un transfer fabulos pentru Liverpool și dezastruos pentru catalani.

Egipteanul de pe Anfield are 24 de goluri marcate până acum în acest sezon, dar „cormoranii” ocupă doar locul 7 în clasamentul Premier League.

Robbie Fowler spune că orice fotbalist care vrea să plece de la Liverpool ar trebui lăsat, cu Mohamed Salah în frunte

Fostul atacant al „cormoranilor” Robbie Fowler este de părere că echipa lui Jurgen Klopp ar trebui să capitalizeze faptul că starul african Mohamed Salah vrea să plece în această vară de pe Anfield.

Atacantul egiptean a fost omul cheie al tehnicianului german de la transferul său din 2017 și a fost cel care și-a condus echipa către triumful din 2019, din Champions League, și cel din 2020, din Premier League.

Fostul vârf al naționalei Angliei le-a spus celor de la Mirror: „Nu îl critic pe Salah. Îl iubesc din toată inima. Dar cred foarte tare că în ziua de azi transferurile se fac în funcție de ce își doresc jucătorii, așa că mingea este în terenul lui, nu al lui Liverpool.

Dacă el vrea să plece, atunci să plece. Dacă un fotbalist vrea să plece, trebuie să acceptăm acest lucru natural. Eu sunt un adept al faptului că dacă un jucător este nefericit și vrea să plece în altă parte, atunci trebuie lăsat să facă asta”.

118 goluri în 189 de meciuri

De la sosirea sa în vara lui 2017 pe Anfield, Salah a marcat 118 goluri în 189 de meciuri și a format un trident letal împreună cu Sadio Mane și Roberto Firmino în atacul echipei lui Jurgen Klopp.

Fowler a adăugat: „Klopp a zis același lucru. Nu vrea pe nimeni la club care nu își dorește să fie acolo. Eu cred că a avut aceeași atitudine față de Coutinho. El s-a agitat pentru un transfer. Așa că dacă Salah este într-adevăr nemulțumit, să îl dea pe cât mai mulți bani și să folosească suma respectivă pentru a face din nou un lot foarte valoros la Liverpool”.

Relația dintre Klopp și Salah pare să fi atins un nou minim după ce africanul a fost înlocuit după exact o oră de joc, deși echipa sa era condusă acasă, cu 1-0, de rivala Chelsea.

The post Scandal la Liverpool! Legendarul Robbie Fowler îl sfătuiește pe Jurgen Klopp să îl vândă pe Mohamed Salah! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă