Scandal la echipa lui Ianis Hagi! Managerul Steven Gerrard a primit o lovitură cruntă: puștiul-minune, suspendare uriașă pentru că a încălcat regulile anti-COVID!

1 lună in urmă 15

Managerul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a văzut negru în fața ochilor, după ce fundașul dreapta Nathan Patterson, în vârstă de doar 19 ani, a primit o suspendare de 6 meciuri pentru încălcarea reglementărilor anti-COVID în februarie.

Această decizie vine exact în momentul în care jucătorul lui Rangers încerca să prindă lotul Scoției pentru EURO 2020.

Scandal la echipa lui Ianis Hagi! Steven Gerrard, furios după ce puștiul Nathan Patterson a fost suspendat pentru încălcarea regulilor anti-COVID

Nathan Patterson este considerat un adevărat fenomen în Scoția. Apărătorul de 19 ani avea șanse mari să fie în lotul britanicilor pentru EURO 2020, dar o lovitură cuntă a venit acum.

Patterson, în vârstă de 19 ani, și alți patru coechipieri de-ai săi au primit suspendări pentru șase jocuri, doi dintre ei fiind suspendați până la sfârșitul sezonului, după ce au luat parte la o petrecere ilegală, care a fost întreruptă de polițiști, în luna februarie.

Steven Gerrard, tehnicianul lui Rangers, consideră că decizia SFA ar putea afecta cariera „unuia dintre cei mai străluciți jucători de perspectivă pe care i-am văzut vreodată”.

Cei de la Rangers au făcut deja apel împotriva suspendărilor care au fost primite și de Bongani Zungu, Calvin Bassey, Dapo Mebude și Brian Kinnear, dar nu a fost încă stabilită o dată pentru audieri în acest caz.

Managerul Steven Gerrard a mai spus: „Nu sunt prea fericit pentru asta și sunt sigur că și selecționerul Scoției, Steve Clarke, nu va fi foarte fericit. Pentru că, din păcate, Patterson va fi suspendat pentru mult timp de acum înainte”.

Gerrard a cerut personal judecarea apelului: „Nu poate fi interzis atâta timp”

Gerrard l-a văzut pe Patterson cum a marcat duminică, când Rangers au câștigat cu 4-0 în fața modestei Cove Rangers în Cupa Scoției.
Patterson a jucat pentru campionii Scoției în absența lui James Tavernier și a adunat recenzii extraordinare pentru evoluțiile sale.

La începutul acestui sezon, Jordan Jones și George Edmundson au fost suspendați de clubul scoțian timp de două săptămâni după ce au participat la o petrecere ilegală și fiecare dintre ei a „executat” câte o suspendare de 7 meciuri.

Cu toate acestea, Gerrard insistă că cele 2 cazuri nu sunt asemănătoare.

„Nathan crește și crește. Este păcat că îi vor lipsi meciurile de acum înainte. Apelul este ceva despre care discutăm încă în acest moment. Suntem în discuții cu SFA pentru alegerea unei date pentru judecarea lui.

Motivul apelului este că noi credem că este dură sancțiunea față de ceea ce s-a întâmplat în acea noapte. Cred că toată lumea presupune din cauza celor întâmplate cu Jordan Jones și George Edmundson că totul este la fel, ceea ce nu este cazul.

Nu credem că totul a fost luat în considerare atunci când vorbim despre vârsta băieților și cât de dăunător ar putea fi pentru cariera lor. Acest copil va merge să joace pentru naționala Scoției și dintr-o dată SFA vrea să-l interzică atât de mult timp. Nu înțeleg”.

Ar putea rata EURO 2020

Întrebat dacă simte că această suspendare ar putea pune capăt speranțelor fundașului dreapta de a-și forța intrarea în lotul Scoției pentru EURO 2020, Gerrard a spus: „Nu spun asta deloc. Aceasta este decizia lui Steve Clarke. Știu că Steve îl evaluează. Am avut o discuție despre Nathan. Este doar o chestiune de timp înainte ca acesta să devină internațional. Asta nu pune presiune asupra jucătorului. Dar această decizie îi aparține lui Steve”.

The post Scandal la echipa lui Ianis Hagi! Managerul Steven Gerrard a primit o lovitură cruntă: puștiul-minune, suspendare uriașă pentru că a încălcat regulile anti-COVID! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă