Scandal la Dinamo » Dănuț Lupu, semne obscene, după ce a fost jignit de fanii „câinilor”

1 lună in urmă 17

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021, 21:25 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 21:54

Scandal la Dinamo. Dănuț Lupu, fostul mare jucător al „câinilor”, a fost apostrofat de fani la Supercupa României la handbal, pierdută de Dinamo în fața celor de la Dobrogea de Sud, 18-19. 

Lupu s-a răfuit serios cu fanii dinamoviști, pe care i-a contestat în ultimele luni, în special pe cei din programul DDB. 

Pagina de Facebook DDB Italia a publicat un videoclip de 1 minut în care se aude cum fanii lui Dinamo îl înjură pe Lupu și strigă „Bețivule, bețivule!”

Moment în care fostul fotbalist, care voia inițial să părsească arena din Alexandria, s-a întors pentru a le arăta semne obsene suporterilor. Au urmat huiduieli și alte scandări dure: „Lupule, ești o mizerie!”

Dănuț Lupu, în conflict cu DDB

Dănuț Lupu, personaj care nu menajează pe nimeni în discursurile sale din spațiul public, nu s-a ferit niciodată să-i critice pe conducătorii proiectului socios „Doar Dinamo București”.

„Tu, DDB, ce ai făcut? Ai băgat echipa în insolvență, dar ți-ai bătut joc de 20 de familii! Ai băgat echipa în insolvență și le-ai spus jucătorilor că asta e viața. Aș vrea să-i întreb ceva pe cei de la DDB. Dacă toată lumea ne va da 3-0 sau 4-0, nu ne vom face de rușine? Eu le-am spus că ce încearcă ei să facă e moarte sigură, dar m-au înjurat un an de zile”, declara Lupu în urmă cu o lună.

Este arhicunoscut faptul că o parte a galeriei echipei de fotbal Dinamo participă și la meciurile de handbal ale alb-roșilor.

2 trofeea câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

25 de goluriîn 136 de meciuri a marcat Lupu pentru „câini" în Liga 1, în trei perioade: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001

Cătălin Munteanu, despre situația în care se află Dinamo: „E mai rău decât anul trecut!”

Dinamo a pierdut Supercupa României la handbal

Xavier Pascual, fostul antrenor al Barcelonei, a debutat cu înfrângere pe banca lui Dinamo. Dobrogea Sud a învins campioana în Supercupa României, scor 19-18.

Dinamo pornea pe hârtie drept mare favorită în fața celor de la Dobrogea Sud Constanța în Supercupa României, meci disputat la Alexandria. În vară, campioana României a făcut multe transferuri sonore, a adus medaliați olimpici, mondiali și europeni, dar cel mai important lucru a fost că l-a adus pe banca tehnică pe Xavier Pascual, antrenorul care tocmai câștigase cu Barcelona Liga Campionilor. Constanța, în schimb, a renunțat la mulți jucători importanți, a plafonat salariile și a adus tineri la echipă - detalii, pe larg, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Adrian Ilie, brutal de sincer în studioul GSP: „Sunt mai apreciat în Spania decât în România” + transfer ratat la Real Madrid

Răspunsul lui Iuliu Mureșan după anunțul unui posibil investitor străin la Dinamo: „Îl așteptăm”

Playtech: Drama solistei cu chip de păpușă. A părăsit Bucureștiul: 'Trăiesc din pensia părinților!' EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă