Scandal la demolarea magazinelor de la metrou. Proprietarii magazinelor s-au luat la ceartă cu primarul Sectorului 2. Poliţia şi Jandarmeria a intervenit

2 săptămâni in urmă 16

Scandal la demolarea magazinelor construite ilegal în stațiile de metrou. Primele chişocuri au fost dărâmate în staţia de metrou Ştefan cel Mare.

Proprietarii chioșcurilor s-au declarat nedreptățiți și spun că autoritățile nu aveau niciun drept și nicio bază legală să spargă lacătele spațiilor comerciale, mai ales că unele aveau încă marfa la interior.

„Alte primării nu fac abuzurile astea. De ce numai dvs. la Sectorul 2 şi la 1 faceţi asta, de ce? (…) Nu aveti temei legal, cum sa-mi spargeti lacatul? E furt, contraventie”, i-a reproşat o femeie, proprietar al unui magazin de la metrou, primarului Radu Mihaiu.

„Ruşine! Ai venit sa-mi furi mie lucrurile. HOTII, HOTIII , furati din bunul meu”, a spus o altă femeie.

„Ați încasat, ca stat, de 30 de ani bani, iar acum sunt ilegale? Nu se poate așa ceva! Trebuie să respectați justiție română. Instanța nu v-a dat dreptul să faceți asta?”, i-a reproşat şi alt proprietar al unui chioşc edilului.

În replică acesta a spus că spaţiul în care sunt amplasate magazinele aparţine Metrorex, nu firmei Sindomed.

La un moment dat, chiar directorul Metrorex Ștefan Paraschiv a intervenit în problema spațiilor comerciale și a încercat să deschidă, folosind o rangă, ușa unui spațiu comercial din incinta metroului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă