Scandal la congresul PNL. Florin Cîțu, huiduit de susținătorii lui Orban: "Erai beat! Du-te acasă, la brutărie! Demisia!"

3 săptămâni in urmă 16

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 13:06

340 citiri

 "Erai beat! Du-te acasă, la brutărie! Demisia!"

Premierul Florin Cîțu, candidat la congresul PNL pentru șefia partidului, a fost huiduit de către susținătorii lui Ludovic Orban în timp ce își susținea discursul. "Demisia!", "Erai beat!", "Fără PSD!", au strigat o parte dintre liberali.

Huiduielile pentru Florin Cîțu au început de când acesta urcat pe scenă. Încă de la primele cuvinte, susținătorii lui Ludovic Orban au început să-l huiduie și să-l fluiere. Din cauza zgomotului, Ludovic Orban le-a cerut susținătorilor săi să facă liniște și să-i permită lui Cîțu să-și expurnă discursul.

Cu toate astea, liberalii nu l-au ascultat, iar huiduielile s-au agravat. O parte din sală a început apoi să strige „demisia”, sau „fără PSD”. O parte din liberali îl întrerup și strigă, în fața camerelor: „Erai beat!”, „du-te acasă!”, „du-te la brutărie!”, „cât e salariul minim?”.

Un alt grup de susținători ai lui Orban au ocupat scările de acces, pentru a-i atrage atenția lui Florin Cîțu. Aceștia au pancarte cu „Orban președinte” dar și o fotografie editată cu Ludovic Orban care apare ca fiind Batman, aluzie la o postare a lui Florin Cîțu din urmă cu câteva săptămâni, în care s-a dat drept Superman.

Congresul PNL în urma căruia se va alege noul președinte al partidului are loc sâmbătă, 25 septembrie, într-un eveniment organizat la Romexpo, la care participă 5.000 de delegați din toată țara. Cei doi contracandidați, titularul funcției Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu, se află într-un război deschis încă de la începutul lunii iunie, iar deznodământul va influența viitoarea guvernare: cu sau fără USR PLUS.

Citeste si:

 Ştiţi că asta înseamnă să va daţi jos propriul Guvern VIDEO

Premierul Florin Cîţu, confruntat la începutul prezentării moţiunii cu care candidează la preşedinţia PNL, cu scandări ”Demisia!” şi cu huiduieli, s-a adresat contestatarilor săi...

 Aşteptăm finalizarea congreselor PNL şi USR PLUS. Până atunci, probabil că puţine lucruri se vor întâmpla

Emil Boc, unul dintre susţinătorii lui Florin Cîţu la congresul PNL, consideră că importantă este „credibilitatea mesajelor”. Boc afirmă că îşi doreşte ca USR PLUS să revină...

Sursa: Ziare.com

Adevarul.ro

a1.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă