Scandal între Georgiana Lobonț și Armin Nicoară. Motivul de la care a început cearta

4 săptămâni in urmă 16

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară s-au certat din nou? În ultima perioadă au tot existat zvonuri conform cărora cei doi artiști nu-și mai vorbesc. Solistul a rupt tăcerea și a explicat ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi.

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară s-au certat din nou

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au mai fost certați, iar mărul discordiei au fost tot banii. Deși au scos mai multe melodii împreună, cei doi au ajuns să se dușmănească de moarte din cauza veniturilor considerabile.

Vara aceasta, însă, Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au căzut de comun acord să dea uitării toate neînțelegerile și să se împace. Dar această situație nu a durat prea mult, iar aceștia sunt din nou în conflict. La filmările unei emisiuni, între cei doi interpreți de muzică de petrecere ar fi existat o discuție mai aprinsă.

„Ne-am împăcat, a fost totul ok, dar de la filmări pentru reality show-ul meu a fost o discuție între noi doi.Nu ne-am certat, dar ea nu a știut să mai dea un salut după.”, a spus Armin Nicoară, pentru wowbiz.ro.

De ce s-a supărat Georgiana Lobonț

Conform sursei citate mai sus, totul a pornit de la faptul că Armin i-a propus Georgianei și soțului ei să meargă în altă parte, pentru a discuta, fără a mai fi alte persoane de față. În acel moment, Georgiana Lobonț s-a supărat extrem de tare și a decis să nu mai salute.

„Am avut niște filmări la Timișoara și după filmări am fi vrut să ne întâlnim cu toții să stăm împreună. Eu am avut ceva probleme de discutat cu cineva și i-am zis: Georgiana, dacă vrei hai cu mine și cu Rareș (soțul artistei). Și i-am zis că cine mai era cu ea nu e ok să audă discuțiile alea. Ea s-a supărat și la următoarele filmări ea nu m-a mai salutat.”, a declarat Armin Nicoară, pentru sursa citată anterior.

Câți bani face Georgiana Lobonț din muzică

Georgiana Lobonț se bucură de un mare răsfăț. Cea supranumită prințesa muzicii populare din Ardeal are o carieră de invidiat, o familie fericită și un soț care-i face toate poftele posibile. Recent, frumoasa artistă a primit cadou de la partenerul ei de viață un bolid de lux cu zero kilometric la bord, în valoare de peste 100.000 de euro.

„Mașina am cumpărat-o împreună cu soțul meu, pentru că noi muncim împreună, el este impresarul meu. Autoturismul este nou. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre acest lucru pentru că eu nu mi-am luat această mașină să mă laud, mi-am cumpărat-o că mi-am dorit-o pentru sufletul meu.

Mașina costă destul de mult, nu vreau să îți spun o sumă exactă, ci doar că peste 100.000 de euro. Mașina mă ajută mult atunci când plec la spectacole prin țară, o să o conduc eu pentru că soțul meu este pasionat de lucrurile utile: are un ATV, o dubă și A3.”, a declarat artista Georgiana Lobonț, în exclusivitate pentru impact.ro.

The post Scandal între Georgiana Lobonț și Armin Nicoară. Motivul de la care a început cearta appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă