Scandal incredibil cu CTP, la un meci de tenis oficial: „Era un furt!” Una dintre jucătoare a început să țipe la jurnalist: „De ce te bagi!?”

1 lună in urmă 8

Cristian Tudor Popecu a dezvăluit un episod incredibil, petrecut în timpul finalei feminine a unei competiții dedicate junioarelor! Scandalul a pornit după ce una dintre jucătoare a recurs la tertipuri pentru a câștiga, moment în care cunoscutul jurnalist a intervenit.

Cristian Tudor Popescu (64 de ani) se afla la tenis cu un prieten, în timp ce pe terenul alăturat se desfășura un meci crâncen între două junioare de 16 ani! Întâmplarea a făcut ca gazetarul să trimită din greșeală o minge în terenul pe care se duelau fetele.

Cele două au continuat schimbul de mingi, însă cea care l-a pierdut a cerut repetarea punctului, întrucât mingea cu pricina intrase în terenul ei! Asta l-a scos din sărite pe CTP, care a luat atitudine și i-a explicat arbitrului ce s-a întâmplat de fapt, spre disperarea jucătoarei.

CTP a provocat un scandal incredibil, după ce a intervenit și i-a transmis arbitrului că una dintre jucătoare a încercat să trișeze

Jucam un meci de tenis, de antrenament. Alături de noi, era o finală de junioare, la 16 ani, cred, foarte îndârjită, între două fete. O minge de la noi intră ușor prin spate, prin plasa despărțitoare dintre terenuri și s-a lipit de baza balonului în spate. Cele două jucătoare erau într-un schimb foarte ritmat, iar m-am dus și m-am oprit la un metru de plasă, așteptând să se termine schimbul.

Ca după aceea să mă duc să iau mingea de acolo, dar nu în timpul punctului, ești nebun!? Se schimbă mingi stânga-dreapta, iar o jucătoare, cea în negru, trimite un winner în cros foarte bun, nu îl mai atinge cealaltă, după care țipă și spune: ‘Era o minge în teren!’. Mingea mea era acolo de 10 secunde, bineînțeles că fata a văzut mingea și a păstrat asul în mânecă”, spune Cristian Tudor Popescu, în emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

Atât sportiva, cât și tatăl acesteia i-au cerut socoteală jurnalistului: „De ce te bagi!?”

În punctul culminant al povestirii, meciul s-a întrerupt și a urmat scandalul: „Într-adevăr, regulamentul spune că dacă intră o minge în teren se va repeta punctul. Dar acea minge nu deranjase în niciun fel și ea nu făcuse strigarea de minge în teren cu 10 secunde în urmă, ci după încheierea punctului. Era un furt! Voia să ia un punct care nu era al ei. Fata cealaltă a spus: ‘Dar cum să îmi iei punctul!? Terminasem punctul, la revedere!’.

A fost chemat arbitrul, iar eu i-am explicat: ‘Iată ce s-a întâmplat!’. Fetița a început să țipe: ‘De ce vă băgați!?’. Am ieșit după aceea și mă aștepta tatăl fetiției care mi-a pus aceeași întrebare. Păi m-am băgat pentru că, dacă vezi un furt pe stradă și după aceea ești întrebat dacă ai văzut ceva în legătură cu asta, trebuie să nu te bagi? Nu trebuie să spui?”, a relatat reputatul jurnalist.

The post Scandal incredibil cu CTP, la un meci de tenis oficial: „Era un furt!” Una dintre jucătoare a început să țipe la jurnalist: „De ce te bagi!?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă