Scandal încheiat cu intervenţia poliţiei într-un parc din Capitală. O femeie a fost lovită la un picior. De la ce a pornit conflictul

1 lună in urmă 28

Un scandal a avut loc marţi seară, 7 septembrie, într-un parc din Sectorul 3, din Bucureşti, unde iniţial doi copii au avut un conflict. Ulterior, au intervenit prinţii şi alte persoane, o femeie fiind lovită la un picior. În zonă a fost nevoie de intervenţia poliţiştii, toate persoanele fiind conduse pentru audieri.

”În seara, de 07. 09.2021, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, între două persoane, în interiorul unui parc din sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 12, care au depistat şi identificat mai multe persoane. În fapt, din primele date a rezultat faptul că doi minori au avut un conflict, ulterior părinţii, dar şi alte două persoane intervenind în dispută”, a transmis, marţi sear Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că situaţia ar fi escaladat, una dintre persoane, o femeie, fiind lovită la un picior.

”Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent. În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au mai transmis poliţiştii.


Citeste si:

 ”Plângea când a auzit că nu joacă!”. Selecționerul e pus la zid

Scandal monstru între zeci de persoane în fața unui centru comercial. Copil de 12 ani, înjunghiat în altercație

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă