Scandal în USR. Fosta senatoare Florina Presadă demisionează din partid și lansează acuzații dure: „Ipocrizie și politică de gașcă”

3 săptămâni in urmă 2


Fostul senator Florina Presadă şi-a anunţat, vineri dimineaţa, demisia din USR, precizând că nu se mai regăseşte în acest partid de mai multă vreme, dar că „nu e timpul pierdut" pentru apariţia altor noi formaţiuni politice.


„Momentul despărţirii de USR. Azi mi-am înaintat demisia din USR biroul filialei USR Sector 3. A fost o decizie pe care am luat-o cu inima grea, dar privind spre viitor. Adevărul este că nu mă mai regăsesc în această construcţie politică de ceva vreme, iar după decizia BN USR de aseară de a-l propune pe Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, mi-a fost clar că expertiza mea nu mai este de folos în această organizaţie”, scrie Presadă într-o postare pe Facebook.


Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi politica de gaşcă au devenit emblematice pentru noul USR. Numirile politice pentru anumite poziţii sunt fireşti şi pot accepta că cei ajunşi la putere îi vor prefera pe unii în detrimentul altora, dacă au de ales între oameni cu competenţe similare.


„Dar ce nu pot accepta este ca în urma acestor numiri să aibă de suferit serviciul public sau ca aceste numiri să nu ţină cont deloc de competenţe", spune Presadă.


În același timp, Presadă anunță că nu renunță la politică.


„Nu e timpul pierdut pentru apariţia altor noi formaţiuni politice în care să se regăsească oameni ca mine şi ca voi şi care să fie mereu şi mereu factorul de progres în societate şi în politică. România are nevoie de noi. Despărţirea mea de USR nu înseamnă şi dorinţa de a mă despărţi de politică. Aşa că rămânem împreună şi iubim România cu ochii deschişi", a conchis Florina Presadă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă