Scandal în justiție: CSM cere DEMISIA judecătoarei infidele - Femeia ar fi întreținut relații sexuale în biroul de la muncă

2 săptămâni in urmă 34

CSM cere demisia judecătoarei infidele CSM cere demisia judecătoarei infidele

Judecătoarea care a fost filată de soț la locul de muncă ar trebui să își dea demisia. Este concluzia șefului CSM, Bogdan Mateescu, cel care consideră că viața privată trebuie respectată, dacă nu este expusă voluntar la locul de muncă. Asta, în condițiile în care femeia aflată în centrul acestui scandal și-a dat demisia din fruntea Curții de apel, dar nu și din magistratură. 

DUMINICĂ, 02 IANUARIE 2022, 16:34

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Președintele CSM spune că scandalul în care este implicată o judecătoarea de la Curtea de Apel București afectează imaginea justiției, mai ales după ce informațiile publice indică faptul că ea a întreținut relații sexuale în biroul de la muncă.

De asemenea, președintele CSM este de părere că judecătoarea trebuie să își dea demisia din magistratură nu doar din funcția de conducere pe care o deținea la Curtea de Apel București.

Decizia de a pleca din fruntea instanței a venit la câteva zile după ce întreg scandalul a devenit public.

Pentru că avea bănuia că judecătoarea este infidelă, soțul său, colonel de armată i-a pus acesteia microfoane în geantă. În fiecare zi, el asculta ce face judecătoarea la locul de muncă.

Dosarul a fost deschis în 2019, după ce judecătoarea a depus o plângere la poliție. Ea a fost cea care a găsit microfonul în căptușeala genții.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă