Scandal în Italia după ce Juventus a plătit 18 milioane pentru un jucător aflat în ultimele 6 luni: "Este o nebunie!"

1 lună in urmă 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni, sâmbătă, 12:15, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Voluntari, sâmbătă, 14:15, Digi Sport 1

Site-ul Calciomercato explică schema aplicată de Juventus și Genoa. Înainte de transferul lui Nicolo Rovella, Genoa îi achiziționase pe Manolo Portanova și Elia Petrelli, pentru 10, respectiv 8 milioane de euro. Acum, Juventus practic va returna suma de bani și îl va cumpăra pe Rovella, care până la vară va rămâne la Genoa.

Jurnaliștii italieni critică modul de operare al lui Juventus: "Este o nebunie ca în aceste vremuri, pe o piață atât de afectată, să cedezi doi juniori pentru 10 și 8 milioane de euro, după care să plătești 18 pentru alt copil. Acum un an, Inter plătea 20 de milioane de euro pentru Eriksen, iar unii oameni se arătau extrem de surprinși", mai scriu italienii.

Juventus a obţinut semnătura mijlocaşului Nicolo Rovella

Juventus a anunțat, vineri, transferul devitinv al lui Nicolo Rovella. Mijlocașul va rămâne însă la actuala sa formaţie, Genoa 1893, până la finalul sezonului viitor.

Valoarea acestei tranzacţii se ridică la 18 milioane euro, suma putând ajunge până la 20 milioane euro, în funcţie de performanţele jucătorului în tricoul "Bătrânei Doamne".

Juventus, care ocupă în prezent poziţia a patra în Serie A, se va deplasa sâmbătă la Genova pentru partida cu Sampdoria, din cadrul etapei a 20-a a sezonului.

Etichete: genoa , mercato , transferuri juventus , jucatori juventus , nicolo rovella
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă