Scandal în Germania: a pierdut Flick intenționat?! Bănuieli nemaiauzite la Bayern

5 luni in urmă 25

Până la 57 de meciuri în 254 de zile trebuie ar trebui să dispute Bayern ca să-și apere „tripla" cucerită în 2019-2020. „E cel mai dur program din istoria Bundesligii", atenționează tabloidul Bild, care lansează o teorie de-a dreptul șocantă.

Duminică, la Hoffenheim, antrenorul Hans-Dieter Flick ar fi favorizat acel rezultat dezastruos, 1-4, menajându-i multă vreme pe Lewandowski și pe Goretzka, doi ași ai fitness-ului, pentru a-i convinge astfel pe conducători că este mare nevoie de forțe proaspete. 

După plecările lui Coutinho, Thiago și Persici, Bayern stă în acest moment în doar 14 jucători de top: Neuer, Pavard, Alaba, Boateng, Süle, Davies, Goretzka, Kimmich, Müller, Gnabry, Sané, Coman, Lewandowski și Hernandez. Prea puțini, consideră Bild, pentru a duce greul unui sezon care se anunță infernal. Flick cere întăriri de mai multă vreme, însă șefii săi s-au cam făcut că plouă până acum. Cu excepția lui Leroy Sané, ce vine după aproape un an de inactivitate, n-au bifat nicio altă achiziție care să merite o atenție deosebită.

4 trofeea câștigat Bayern în vară: Bundesliga, Cupa Germaniei, Liga și Supercupa Europei

Lui Niko i-a ieșit 

Bild a dat exemplul lui Niko Kovaci, predecesorul lui Flick, care la Supercupa cu Dortmund, de anul trecut, l-a pus pe Sanches, un mijlocaș ofensiv, fundaș stânga. Munchenezii au pierdut cu 2-0, iar conducerea i-a transferat imediat pe Coutinho (Barcelona) și Perisici (Inter).

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, l-a făcut praf pe Nicușor Dan. „Gabi a fost...„

Libertatea

Playtech: Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan. Contracandidații lui ar trebui să se teamă de asta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă