Scandal în Generația de Aur: "Cine ești tu să vorbești?"

1 săptămână in urmă 14

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 09:35

0 citiri

 "Cine ești tu să vorbești?"

Refuzul lui Gică Hagi de a prelua echipa națională și reacțiile vizavi de decizia lui au agitat spiritele în Generația de Aur. Florin Prunea, poziționat ca un veșnic contestatar al adinistrației Burleanu a avut un schimb de replici cu Ilie Dumitrescu, în apărarea căruia a sărit Dănuț Lupu, care l-a pus la punct pe fostul său coleg de la Dinamo:

"Ilie Dumitrescu a demonstrat că e un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ti se umfla aşa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea ştie că ai boală pe Burleanu, dar dacă îţi dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte eşti tu.

Păi, ai uitat ce făceaţi voi, tu cu Lupescu? Cât circ aţi făcut în stradă împotriva lui Mircea Sandu? Iar după ce aţi primit posturi la FRF, mieluşei. Păi, tu vorbeşti de caracterul lui Ilie? Tocmai tu? Ilie a refuzat post de la Burleanu, dar tu ai refuzat postul de la Mircea Sandu? Ilie n-a minţit cu nimic şi a spus exact cum au stat lucrurile. Ai ajuns tu să-l tragi la răspundere pe Ilie?

Băiatul ăsta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în meciul cu Argentina, un fost mare fotbalist al Stelei şi internaţional, iar tu aşa vorbeşti cu el? Aşa vorbeşti cu fostul tău coleg de naţională?

Dar, te întreb eu pe tine ceva: tu în numele cui vorbeşti? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbeşti în numele Generaţiei de Aur? Ai acordul de la cineva să ieşi şi să tot vorbeşti, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă-i pe alţii să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari. Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească şi nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie n-a greşit cu nimic.

De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generaţia de Aur şi Răzvan (n.r. - Burleanu). Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generaţiei de Aur, păi tu în numele cui vorbeşti? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbească că are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generaţiei de câţiva ani şi nu ştim noi? (sursa: adevarul.ro)

Citeste si:

 ”Niciodată nu a stat pe sub birouri!” Ce spune impresara despre soțul Laurențiu Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan, aflată în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, a sărit în apărarea soțului ei după o serie de declarații tăioase oferite de managerul FSCB, Mihai Stoica....

Scandal monstru la un meci din NBA. Marele LeBron James și-a umplut adversarul de sânge. Reacția de furie a victimei VIDEO

Meciul din NBA dintre Detroit Pistons şi LA Lakers, desfăşurat duminică, a fost întrerupt minute bune, în al treilea sfert, după ce LeBron James (Lakers) l-a lovit cu cotul în figură pe...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă