Scandal în coaliție. Ce spune UDMR despre programul „Anghel Saligny”

1 lună in urmă 14

Purtătoarea de cuvânt a UDMR, îndemn la muncă, în plină criză politică. Foto/Arhivă Purtătoarea de cuvânt a UDMR, îndemn la muncă, în plină criză politică. Foto/Arhivă

UDMR se alătură PNL în războiul intern din coaliției generat de USRPLUS. Purtătorul de cuvânt al formațiunii, Hegedüs Csilla, afirmă, vineri, că Planul Anghel Saligny este un program de dezvoltare apreciat de primarii din comunităţile mici care nu pot beneficia de fonduri europene.

VINERI, 03 SEPTEMBRIE 2021, 16:20

SURSĂ: Realitatea

AUTOR: Iulian Budușan

Purtătorul de cuvânt al UDMR face apel la colegi de coaliţie să înţeleagă acest lucru. ”Este timpul pentru muncă, pentru planificare, nu pentru circ”, afirmă Hegedüs Csilla.

”Scopul nostru în acest ciclu de guvernare este să servim dezvoltarea comunităţii! Acest scop l-am avut în vedere şi atunci când am elaborat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, care a fost o provocare uriaşă, nu numai pentru mine, ci şi pentru colegii mei, al căror scop este de asemenea binele şi dezvoltarea comunităţii. Este vorba despre o sumă uriaşă, care va fi folosită printre altele pentru construcţia a mai multor clădiri publice şi pentru împădurirea a zeci de mii de hectare, dar şi pentru construirea de şcoli, grădiniţe, cabinete medicale, spitale, precum şi reţelelor de gaze şi apă”, a scris, vineri, pe Facebook, purtătorul de cuvânt al UDMR.  

Hegedüs Csilla afirmă că ”Planul Anghel Saligny este tot un program de dezvoltare, iar cei care lucrează în comunele rurale mici, care se confruntă cu realitatea de a nu beneficia de fonduri europene, ştiu foarte bine acest lucru”.  

”Sperăm că partenerii noştri de coaliţie vor înţelege acest lucru. Şi sper că vor înţelege şi faptul că la această coaliţie nu există alternativă! Este timpul pentru muncă, pentru planificare, nu pentru circ! Asta le-am promis celor care ne-au acordat încrederea şi asta trebuie să facem! Nu avem altă opţiune”, a mai transmis oficialul UDMR.  

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă