Scandal imens la FC U Craiova! Liderii galeriei nu mai vor să audă de Robert Răducanu: „Mergem la teren și oprim antrenamentul! Nimeni n-a făcut asta!”

2 luni in urmă 25

Scandal mare la FC U Craiova! Andrei Preda, unul dintre liderii galeriei, l-a pus la zid pe Robert Răducanu și susține că atacantul nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente.

Andrei Preda a aflat că Răducanu i-a jignit pe fanii prezenți la tribuna a doua la derby-ul cu Dinamo (1-0) și așteaptă scuze de la vârful lui Adrian Mutu.

Un alt episod a avut loc recent. Maria Răducanu, soția lui Robert Răducanu, a avut o reacție dură, în mediul online, după remiza cu Celje, la adresa fanilor care au criticat echipa antrenată de Adrian Mutu.

Robert Răducanu, interzis la FC U Craiova: „Mergem la teren și oprim antrenamentul!”

Liderii galeriei așteaptă ca Robert Răducanu să-și ceară scuze în fața galeriei, altfel n-are nicio șansă să mai joace. Mai mult, Andrei Preda amenință că ultrașii sunt gata chiar să întrerupă antrenamentul.

Robert Răducanu n-a făcut parte din lot săptămâna trecută, atunci când FC U Craiova a pierdut la Voluntari, scor 1-2.

„Aș vrea să transmit un mesaj nu numai din partea suporterilor din Peluza Sud, ci din partea tuturor suporterilor Universității Craiova. Până când Robert Răducanu nu își cere scuze în mod public și nu vine în fața noastră să-și ceară scuze, acest jucător nu mai are ce să caute la Universitatea Craiova.

A făcut o prostie. După meciul cu Dinamo, în care a intrat zece minute și mai mult a stat pe gazon, a jignit suporterii mai în varstă de la tribuna a doua. Noi am aflat o săptămană mai târziu. Niciun jucător al Universitătii nu a făcut asemenea greșeli. Niciun jucător nu are dreptul să jignească suporterii Universitătii.

Nu ne-a supărat nici măcar Gică Popescu, atunci când a plecat la rivala Dinamo, așa cum a făcut-o Răducanu. El știe despre ce e vorba și trebuie să-și ceară scuze. Dacă nu o face în mod public, el nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente. Dacă aflam că se antrenează, mergem la teren și oprim antrenamentul. Acest mesaj l-a aflat și Adi Mutu și Adită (n.n. Adrian Mititelu jr.) și sper să-l audă acum toată conducerea”, a spus Andrei Preda, la Radio Gold FM.

The post Scandal imens la FC U Craiova! Liderii galeriei nu mai vor să audă de Robert Răducanu: „Mergem la teren și oprim antrenamentul! Nimeni n-a făcut asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă