Scandal imens în Ligă! PSG îl acuză frontal pe Kuipers: „Ne-a înjurat. Ne-a zis F**k off!”

4 zile in urmă 12

Articol de - Publicat miercuri, 05 mai 2021, 11:11 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 11:22

Scandal după Manchester City - PSG 2-0. Marco Verratti și Ander Herrera s-au plâns de atitudinea centralului Bjorn Kuipers din Țările de Jos. „L-am auzit cum l-a insultat pe Paredes. Și mie mi-a spus de două ori F**k you”.

Parizienii au fost foarte nervoși și frustrați în retur, Di Maria depășind limitele cu acel atac de „roșu", la Fernandinho. Au protestat și au faultat tare, după ce era clar că nu se califică. Dar s-au și plâns de modul în care i-a tratat Bjorn Kuipers. Șocant, Marco Verratti susține că centralul i-a insultat: „Mi-a zis «F**k you» de două ori. Dacă spun eu asta pimesc zece meciuri de suspendare! E adevărat că vorbesc mult cu arbitrii, însă niciodată nu folosesc asemenea cuvinte".

Scandal imens în Liga Campionilor! PSG îl acuză frontal pe Kuipers

Ander Herrera a confirmat la postul RMC Sport acuzațiile grave ale mijlocașului italian: „Arbitrul i-a spus «F**k off» lui Paredes. Noi vorbim despre respect, iar el se comportă astfel pe teren. Sunt cuvinte de cel puțin trei-patru etape de suspendare".

Centralul din Țările de Jos a retras (cu ajutorul VAR) penalty-ul acordat inițial în debutul partidei lui PSG, văzând greșit un henț la Zincenko, și a împărțit și patru „galbene" învinșilor. Conaționalul Marco van Basten l-a lăudat însă pe Kuipers: „A fluierat corect, a fost un arbitraj consistent. Putea să mai acorde 12 cartonașe dacă meciul mai continua". 

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Maestrul Guardiola! Pep e la un pas de un top select: „Ce rezultat enorm!”

Recordurile bătute de Manchester City după calificarea în ultimul act al Ligii Campionilor

Playtech: Gigi Becali, declarație HALUCINANTĂ la adresa Dianei Șoșoacă. Toată România a aflat cuvintele astea


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă