Scandal diplomatic uriaș după reținerea lui Novak Djokovic pe aeroportul din Melbourne! Președintele Serbiei tună și fulgeră: „Opriți hărțuirea celui mai bun tenismen din lume! Serbia va lupta pentru Djokovic!”

2 săptămâni in urmă 13

Scandal diplomatic uriaș generat de reținerea lui Novak Djokovic pe aerportul din Melbourne! Sârbul care a primit o derogare de la vaccinare la Australian Open este „sechestrat” de mai bine de 8 ore pe aeroport, de către poliția de frontieră.

Președintele Serbiei Aleksandar Vucic a transmis un mesaj de ultimă oră, avertizând cerând autorităților australiene să îl elibereze de urgență pe Novak Djokovic. Liderul mondial este reținut pe aeroport după ce un membru al echipei sale ar fi aplicat pentru o viză greșită, care nu permite excepții medicale pentru admiterea persoanelor nevaccinate în Australia

Președintele Serbiei a reușit să ia legătura cu Novak Djokovic, după ce sârbului i-a fost returnat telefonul mobil! Aleksandar Vucic tunat în presa din Serbia: „Tocmai am terminat o conversație telefonică cu Novak Djokovic. I-am spus lui Novak că toată Serbia este alături de el și că autoritățile noastre iau toate măsurile pentru a opri hărțuirea celui mai bun tenismen din lume în cel mai scurt timp posibil. În conformitate cu toate normele dreptului public internațional, Serbia va lupta pentru Novak Djokovic, pentru dreptate și adevăr”, a transmis președintele Serbiei.

The post Scandal diplomatic uriaș după reținerea lui Novak Djokovic pe aeroportul din Melbourne! Președintele Serbiei tună și fulgeră: „Opriți hărțuirea celui mai bun tenismen din lume! Serbia va lupta pentru Djokovic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă