Scandal din cauza arbitrajului la Real Madrid – Barcelona! Gerard Pique a cedat la sfârșitul meciului și s-a luat la certă cu centralul | FOTO

1 lună in urmă 37

Real Madrid – Barcelona s-a terminat cu victoria formației din capitala Spaniei, scor 2-1, iar Gerard Pique a clacat la finalul meciului şi a coborât din tribună direct pe gazon pentru a-i cere socoteală arbitrului Gil Manzano.

Pique s-a aflat pe lista jucătorilor, dar nu a prins nici un minut pe teren. El a ajuns însă pe gazon pentru a-l certa pe arbitru că nu ar fi prelungit mai mult partida. Pentru ca lucrurile să nu se încingă, între cei doi a apărut un alt oficial, Carlos Naval.

Scandal din cauza arbitrajului la Real Madrid – Barcelona! Gerard Pique a cedat la sfârșitul meciului

Acesta i-a transmis scurt lui Pique să meargă la vestiare, acolo unde se aflau deja ceilalţi colegi ai fundaşului catalanilor. Barcelona a cerut şi penalty la duelul dintre Mendy şi Braithwaite.

Meciul a mai fost oprit pe final, mai mult de un minut, atunci când arbitrul a avut probleme cu aparatura prin care comunică cu ceilalţi colegi de brigadă. De aici au apărut şi nervii campionului mondial.

TUITEADLA TODOS. MI NUEVA FOTO FAV pic.twitter.com/b21cnD8fGr

— Ménez (@MenezRM) April 10, 2021

Real Madrid a câștigat cu scorul de 2-1 în fața Barcelonei, dar catalanii puteau egala în minutul 84, atunci când a avut loc cea mai controversată fază din „El Clasico”. În prelungiri, echipa lui Ronald Koeman a avut o bară.

După o primă repriză modestă, oaspeții au cerut penalty la duelul dintre Braithwaite și Mendy, dar arbitrul Gil Manzano a lăsat jocul să continue și i-a dat cartonașul galben lui Ronald Koeman, pentru proteste.

Duelul dintre Real Madrid și Barcelona a fost Live Video Online pe prosport.ro.

The post Scandal din cauza arbitrajului la Real Madrid – Barcelona! Gerard Pique a cedat la sfârșitul meciului și s-a luat la certă cu centralul | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă