Scandal de proporții într-un parc din Capitală. Femeie rănită, în urma unui conflict între părinți

1 lună in urmă 30

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

Un scandal de proporții a avut loc, marți seară, într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei. O femeie a fost rănită, iar asupra unuia dintre bărbații implicați a fost găsit un obiect contondent. Toate persoanele au fost duse la audieri, potrivit polițiștilor.

MARŢI, 07 SEPTEMBRIE 2021, 22:58

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Polițiștii din Capitală au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la un conflict izbucnit într-un parc din Sectorul 3.

Deplasați la fața locului, aceștia au stabilit că doi minori au avut un conflict, iar ulterior părinții, dar și alte două persoane au intervenit în dispută. Situația ar fi degenerat, iar o femeie a fost lovită la un picior.

,,În seara, de 07. 09.2021, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, între două persoane, în interiorul unui parc din sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 12, care au depistat şi identificat mai multe persoane. În fapt, din primele date a rezultat faptul că doi minori au avut un conflict, ulterior părinţii, dar şi alte două persoane intervenind în dispută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

Toate persoanele implicate au fost duse la poliție pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent.

,,Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent. În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au mai transmis poliţiştii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă