SCANDAL cu Poliția la Craiova, s-au tras focuri de armă! Polițist RĂNIT în timpul altercației

3 luni in urmă 12

Polițiști au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani din Craiova, cu privire la un scandal izbucnit în curtea unui imobil din localitate. Mai multe echipaje de poliție au intervenit pentru restabilirea ordinii și liniștii publice în zona respectivă. Doi polițiști au tras câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale. De asemenea, un alt polițist care a imobilizat unul dintre participanții la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă.

Polițiștii au identificat și dus la sediul Secției 6 Poliție Craiova nouă bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 56 de ani, toți din Craiova, despre care s-a stabilit că ar fi fost implicați în eveniment.

„Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj.

Cristian Ciocan, la Realitatea PLUS: ”Cunosc foarte bine mentalitatea locuitorilor din Craiova. Zona Olteniei, ani la rând au fost pe primul loc la rata criminalității. Este vorba și de educație publică”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă