Satul din România unde ar fi apărut extratereștrii. Și Național Geographic a fost prezent acolo

1 săptămână in urmă 2

Există un loc în România unde și-ar fi făcut apariția extratereștrii, iar cazul a fost relatat și de National Geographic. Specialiștii în astronomie susțin că există în Univers și alte forme de viață în afară de cea umană. De altfel, mulți oameni sunt adepții și susținătorii acestei teorii. Mulți sunt cei care au experimentat fenomene extraterestre și care povestesc că au văzut pe cer obiecte ciudate.

Experiența terifiantă a oamenilor din satul Nănești

În 2001, o pană de curent a avut loc în satul Nănești, județul Vrancea. Totul se întâmpla după orele 22:00. Oamenii au ieșit afară să vadă ce se întâmplă, iar pe cer a apărut un OZN care emitea flash-uri de lumină.

Sătenii au rămas interziști, mai ales că acolo avea loc și o nuntă și toată lumea prezentă a văzut situația. Evenimentul ciudat a ținut în jur de două zile, iar specialiștii au început să cerceteze zona.

„Era o lumină albă ca de bec, nu era puternică şi nici nu emana căldură sau curent, aşa cum spun alţii că au văzut.

Când se apropia, cerul creştea şi aveam impresia că este gata să absorbă întreaga comună. Mă aşteptam, în orice clipă, să mă ridice de la pământ.

La un moment dat soţia, înfricoşată, chiar m-a prins de braţ.”, a declarat Tănăsache Agafiţei, un localnic, potrivit adevarul.ro.

„Reprezentanţi ai ASFAN, însoţind reprezentanţi ai BBC şi Discovery Channel, au realizat o emisiune, difuzată de Discovery, ce a fost ulterior retransmisă în repetate rânduri, la ore de maximă audienţă”, a mai spus profesorul Agafiţei.

Termenul „OZN”, prescurtare de la „obiect zburător neidentificat”, a fost inventat în 1953 de către Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, ca termen de referință pentru astfel de apariții inexplicabile. Cu toate acestea, aparițiile din Statele Unite nu s-au limitat cu greu la zonele de survol militar.

Primele apariții ale OZN-urilor

Prima apariție înregistrată de OZN-uri datează din 1639, când, cu mult înainte de era avioanelor și a sateliților, John Winthrop a scris în jurnalul său despre o lumină mare și ciudată pe cer, care a tras înainte și înapoi. În momentul în care el și ceilalți oameni de pe vasul său și-au revenit, nava lor se afla la o milă de locul în care se afla atunci când au observat prima dată lumina.

Prima imagine documentată a unui OZN a fost surprinsă în 1870 pe vârful Muntelui Washington din New Hampshire.

Alte apariții au fost raportate pe Muntele Rainier din Washington în 1947 și, bineînțeles, mai multe în Roswell, New Mexico. De atunci, un număr nenumărat de forme neobișnuite pe cer – și presupușii lor locuitori – au fost raportate în mod exhaustiv, fără explicații suficiente dincolo de posibila existență a vieții extraterestre.

Un val de relatări ale martorilor oculari a generat și mai multe apariții, împreună cu încercările de a se proteja împotriva invaziilor și răpirilor.

Mai mult de 40.000 de americani au cumpărat o asigurare de protecție împotriva extratereștrilor, care oferă clienților o scutire monetară în cazul în care o persoană dragă este răpită de omuleții verzi. Un sondaj Roper Poll din 1991 sugerează că aproximativ 4 milioane de americani cred că au fost răpiți de extratereștri.

The post Satul din România unde ar fi apărut extratereștrii. Și Național Geographic a fost prezent acolo appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă