Sassuolo - AC Milan: „Diavoli” sub presiune! Milan, obligată să câștige acasă la Chiricheș! Cum pot profita pariorii

2 luni in urmă 29

AC Milan n-a pierdut niciun meci în această primă parte de campionat, dar elevii lui Pioli se descurcă tot mai greu fără Zlatan Ibrahimovici. „Diavolii” n-au putut să câștige în ultimele etape, bifând două remize spectaculoase cu Parma și Genoa, ambele terminate 2-2.

Sassuolo vine și ea la meciul cu Milan tot după o remiză, 1-1 cu Fiorentina, și abordează meciul cu liderul din Serie A de pe poziția a 6-a, cu 23 de puncte strânse în 12 runde. La gazde, Vlad Chiricheș este anunțat titular și va face pereche, în centrul defensivei, cu Ferrari!

AC Milan a reușit să se impună de fiecare dată în ultimele patru „ieșiri” la Sassuolo și este cotată și acum cu prima șansă la victorie, asta chiar dacă se confruntă cu mai multe probleme de lot. Ibrahimovici e încă nerefăcut, iar pe lista indisponibililor au intrat și Theo Hernandez, Kjaer și Bennacer. Rebic este în carantină și nu va putea juca nici el pentru Milan.

Milan și Sassuolo sunt două echipe care marchează, dar și încasează goluri aproape meci de meci. Apărarea rămâne una dintre problemele principale la Milan, iar „verzii” lui Roberto De Zerbi ar putea profita de slăbiciunile din defensiva oaspeților.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,55 la Superbet

Detaliul intim făcut public de Oana Roman. Soțul ei n-ar fi vrut să se afle asta! „Da, normal...„

Libertatea

Playtech: Vedeta de la Antena 1 care a făcut amor pe o sticlă de suc: ”M-a păcălit”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă