Șase orașe și zeci de comune și sate au rata de infectare de peste 6 la mie. Ce localități sunt pe listă

4 săptămâni in urmă 24

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 16:35

207 citiri

Șase orașe și zeci de comune și sate au rata de infectare de peste 6 la mie. Ce localități sunt pe listă

Şase oraşe şi municipii au o rată de infectare de peste 6 la mie, trei dintre acestea fiind din Ilfov şi câte unul din Prahova şi Vâlcea. De asemenea, 65 de comune şi sate se află în această situaţie.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis, sâmbătă, că 79 de municipii şi oraşe au rata de infectare la 14 zile peste trei la mie. Dintre acestea, şase oraşe au depăşit rata de infectare de peste şase la mie.

Este vorba despre Bragadiru, Popeşti-Leordeni şi Voluntari, din judeţul Ilfov, Slănic din judeţul Prahova şi Horezu din judeţul Vâlcea.

De asemenea, 414 de comune şi sate au rata incidenţei de peste 3 la mie, iar 65 dintre acestea chiar peste 6 la mie.

Cea mai mare incidenţă se înregistrează în localitatea clujeană Cătina, unde incidenţa este de 13,29 la mia de locuitori. Aici, din cei 1655 de locuitori, 22 au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Citeste si:

Cursuri online în 128 de școli, din 54 de localități unde rata de infectare a depășit 6 la mia de locuitori

Secretarul de stat Sorin Ion de la Ministerul Educaţiei a anunţat vineri că 128 de unităţi de învăţământ din 54 de localităţi cu rată de infectare cu noul coronavirus de peste 6 la mie...

Șase județe sunt în scenariul roșu. Tot mai multe și în zona galbenă

Vineri, 24 septembrie, șase județe sunt în scenariul roșu, după ce au depășit rata de incidență de trei cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. În plus, alte 11 sunt în scenariul galben....

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă