Sase morti, dupa o defectiune la sistemul de oxigenare intr-un spital ce trata pacienti bolnavi de Covid-19, in Iordania

1 lună in urmă 1

Sase persoane au murit in Iordania, dupa o defectiune a sistemului de oxigenare intr-un spital care trata pacienti bolnavi de Covid-19, relateaza Reuters.

Potrivit sursei citate, nu se stie momentan ce a cauzat aceasta defectiune in terapie intensiva, unitati de maternitate si sectii de coronavirus in noul spital guvernamental Salt, la vest de capitala Amman.

Ministrul Sanatatii, Nathir Obeidat, a vizitat spitalul si s-a intalnit cu personalul, in timp ce fortele de securitate au inconjurat zona pentru a preveni probleme intre rudele pacientilor.

Iordania se confrunta cu o crestere a infectiilor COVID-19 atribuite in principal transmiterii rapide a variantei britanice a virusului. Iordanienii au anuntat saptamana trecuta masuri mai stricte pentru a reduce raspandirea COVID-19 si au reimpus un lockdown complet vinerea.

Citeste si:

Ghid complet pentru vaccinarea anti COVID-19 in etapa a III-a. Care sunt regulile, cum functioneaza lista de asteptare si ce sunt programarile estimativeDaniel Ghita, discurs agramat in Parlament: "Aceste fantome a trecutului ne urmareste si ne otraveste vietile si astazi"Cum a fost agresata in camera de hotel cantareata Laurette: "De ce crezi ca ai venit aici?" Marturii cutremuratoare ale artisteiInca un tronson din drumul expres Craiova-Pitesti a primit unda verde. Cati bani vor fi alocati pentru lotul de 31,7 kilometriFOTO Sahtior a fost distrusa pe "Olimpico", dar ea a plecat invingatoare. Cine e Olga, jurnalista care a dat "foc" Romei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă