Sase apeluri de urgenta au fost inregistrate in cazul tragediei de la Onesti. STS: Primul apel a fost inregistrat la 11.47

2 luni in urmă 5

STS transmite ca in cazul de la Onesti, unde un barbat a ucis doi munictori pe care i-a tinut ostatici timop de mai multe ore, incercand sa-si recupereze locuinta pierdut ain sintanta in urma cu 10 ani, au fost inregistrate sase apeluri.

"In data de 1 martie 2021, pentru evenimentul mentionat, la Centrul de preluare a apelurilor 112 Bacau s-au inregistrat in total 6 apeluri de urgenta.

Primele concluzii in cazul crimei de la Bacau. Adjunctul politiei Onesti a inceput primele discutii cu agresorul pe care il cunostea din vedere. Alexandru Scurtu, seful SIAS: "Fiecare incident are un timp specific de desfasurare"

Primul apel a fost inregistrat la ora 11:47:24 si a fost transferat, conform metodologiei si competentelor de solutionare, catre Politie. Urmatoarele 5 apeluri au fost inregistrate la orele: 13:54:41; 14:01:26; 14:38:45; 16:20:36; 17:06:57.

Apar noi informatii din ancheta de la Onesti. Ce le-a cerut agresorul politistilor, inainte sa-i injunghie pe cei doi muncitori

Toate apelurile au fost procesate, indexate si transferate catre agentiile specializate de interventie, conform Metodologiei privind cooperarea agentiilor specializate de interventie si a altor entitati cu competente in domeniu, pentru preluarea si gestionarea urgentelor primite prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta", a transmis STS.

Citeste si:

Autostrada de 440 de kilometri care ar urma sa fie terminata pana in 2024. "Lucrarile ar trebui sa dureze doi ani in zona usoara"VIDEO Sotia criminalului de la Onesti a fost retinuta pentru 24 de ore. Femeia este acuzata de complicitate la lipsire de libertateParlamentar PNL, despre deputatul PSD Daniel Ghita, fost luptator K1: Avem un Sosoc si in Camera Deputatilor! Cand nu doarme, face circ!Povestea impresionanta a lui Adrian Krainer, profesorul care a gasit leac contra unei boli mortale. Are origini romane si e printre favoritii la premiul NobelVIDEO Imagini spectaculoase cu lotul 1 al autostrazii Pitesti-Sibiu. "Constructorul austriac Porr avanseaza intr-un ritm sustinut"

Citeste mai multe despre crima onesti STS apeluri 112

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă