Sarutul din ziua nuntii, amintire de cosmar. Incredibil cine se afla la picioarele mirilor

3 luni in urmă 19

Doi tineri casatoriti au ramas cu o amintire neplacuta din momentul in care s-au sarutat pentru prima data in postura de soti.

"Poti saruta mireasa!" e unul dintre cele mai importante momente ale unei nunti si o imagine care in mod normal trebuie revazuta cu placere de fiecare data. Nu e si cazul lui Kevin Kennedy Ryan si a sotiei sale Jess, care vor ramane pentru totdeauna cu o amintire de cosmar de la evenimentul petrecut in 2015.

"In urma cu 3 ani, m-am casatorit cu dragostea vietii mele si sora mea a lesinat", e o postare a lui Kevin din 2018 care face valuri si in prezent pe retelele de socializare, fiind una cu adevarat virala. Intr-adevar, la picioarele mirilor se poate observa corpul unei persoane intinse pe jos, spre stupefactia generala.

Three years ago, I married the love of my life and my sister fell over pic.twitter.com/9jaSazmiir

— Caoimhín ???? #BlackLivesMatter (@K_47) July 25, 2018

"A lesinat exact atunci cand ne-am sarutat, probabil din cauza caldurii. N-a fost ceva planificat. S-a ridicat, a baut un pahar rece de apa si a fost ok. Noi am refacut scena sarutului si totul a decurs normal ulterior", le-a explicat Kevin celor care s-au declarat ingrijorati de starea femeii lesinate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă