Sărbătoare la Dinamo! În conturile grupării din Ștefan cel Mare au intrat 500.000 de euro. De unde vin banii

1 lună in urmă 24

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

LPF le-a virat celor de la Dinamo tranșa a doua din drepturile TV, "2447747,30 lei cu TVA inclus, mai exact 502.082 euro", anunță doardinamo.ro. Aceeași sursă susține că suma va fi folosită pentru plata salariilor restante ale jucătorilor. Mai mult, se pare că unii fotbaliști au fost convinși de suporterii-acționari să renunțe la un salariu-două din cele cinci restante, ajutând astfel clubul în această situațe dificilă.

În conturile lui Dinamo au intrat 500.000 de mii de euro

Trebuie să păstrăm însă ceva din acești bani și pentru cheltuielile curente ale clubului, deplasări, pentru că ne așteaptă o perioadă grea. Și este foarte important ca suporterii să cotizeze în continuare pentru că acești bani se vor epuiza foarte repede”, a explicat o sursă din interiorul clubului, pentru doardinamo.ro.

În această dimineață, DDB a anunţat că a plătit câte un salariu pentru şase dintre jucătorii echipei cu ajutorul onestiţăţii avocatului preşedintelui Dorin Şerdean, care a returnat aproape 32.000 de lei. Este vorba de jucători care au crescut la Dinamo şi care au venituri mici. Altfel nici nu puteau achita şase salarii cu circa 6.500 de euro, chiar dacă anunţă că au mai completat suma.

Eșanu, Ehmann, Gigore, Bani, Borcea şi Crețu au luat banii pe o lună şi mai au încă trei luni neplătite.

Etichete: bani dinamo , ddb , drepturi tv dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă