Sarah, fiica Ancăi Serea în vârstă de 14 ani, și-a făcut primul tatuaj. „Are o semnificație aparte pentru noi”

2 luni in urmă 48

A fost sărbătoare mare în familia Ancăi Serea. Fiica cea mare a vedetei, Sarah, a împlinit 14 ani. A primit din partea mamei sale cele mai frumoase urări și o surpriză neașteptată: un tatuaj cu o semnificație specială.

Anca Serea a atras atenția cu cea mai recentă postare făcută pe Instagram. Vedeta a încărcat o imagine în care se pot observa două mâini. Una e a fiicei și una a sa. Și-au arătat tatuajele pe care le-au făcut cu ocazia zilei de naștere a lui Sarah.

„Dragă mea Sarah, îți mulțumesc pentru că m-ai ales să îți fiu mama. Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat sufletul tău frumos de atât de multe ori. Îți mulțumesc pentru bunătatea, delicatețea ta, dragostea față de animale, lecțiile pe care mi le-ai oferit timp de 14 ani.

Ești un copil blând, înțelept, cu un suflet de aur, care merită tot ce este mai bun în viață, dar mai ales să își împlinească visurile. Îți sunt recunoscătoare și pentru micile nebunii pe care am ajuns să le facem împreună, începând de la animăluțele care au ajuns să popseasca la noi în casă și până la mică surpriză apărută cu ocazia aniversării tale, tatuajul cu o semnificație aparte pentru noi două.

Sarah, fiica Ancăi Serea în vârstă de 14 ani, și-a făcut primul tatuaj. „Are o semnificație aparte pentru noi”

Îți doresc să rămâi mereu cu sufletul pur și cu inima deschisă și să ai numai zâmbete pe buze. La mulți ani, Sarah! Te iubim.”, a transmis Anca Serea, care a reacționat după ce s-a zvonit că e însărcinată cu al șaptelea copil.

Sarah, fiica Ancăi Serea în vârstă de 14 ani, și-a făcut primul tatuaj. „Are o semnificație aparte pentru noi”

Anca Serea are șase copii din două relații

Înainte de a deveni soția lui Adrian Sînă, Anca Serea a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher. Din mariajul lor au rezultat doi copii, David și Sarah. Primul soț al vedetei, Filip, a fost răpus de o boală cruntă, leucemia.

„Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni, analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii, care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă