Sar scântei la Podgorica! Norvegiencele acuză public o înțelegere între România și Muntenegru

3 săptămâni in urmă 1

România - Norvegia, totul AICI Înfruntarea decisivă a naționalei noastre e azi, de la 17:00, contra Muntenegrului, liveTEXT pe GSP.ro

Stine Skogrand (28 de ani), interul dreapta al norvegiencelor, a răbufnit în presa din Norvegia, imediat după succesul împotriva „tricolorelor”. Aceasta susține că româncele își doresc să se califice la braț cu Muntenegru și să lase Norvegia în afara calificării: 

„Fetele din Muntenegru au stat în tribune și au încurajat România”, a afirmat Skogrand potrivit publicației Dagbladet, ea bănuind astfel o posibilă înțelegere între Muntenegru și România. 

Lăsăm Norvegia acasă? România și Muntenegru se pot califica împreună la Jocurile Olimpice!

Calculele pentru calificare sunt simple, dar rezultatul scontat ține de domeniul miracolelor. România este obligată să învingă reprezentativa din Muntenegru la o diferență de cel puțin 5 goluri. Casele de pariuri nu le dau nicio șansă elevelor lui Adrian Vasile.

Relațiile dintre România și Muntenegru sunt însă destul de strânse. Ne-am calificat împreună la Jocurile Olimpice din 2016, iar selecționerul Adi Vasile a fost timp de 3 ani „secundul” ex-iugoslavelor. Mai mult, ultima mare performanță la nivel de club a muntenegrencelor se leagă tot de România. Cristina Neagu a îmbrăcat 4 sezoane tricoul lui Buducnost, alături de care a câștigat Liga Campionilor în 2015.

România și Muntenegru, calificare la braț? Precedentul de la Rio 

În 2016, la calificările pentru Jocurile Olimpice de la Rio, România și Muntenegru au făcut parte din același Turneu Preolimpic. Au învins în primele două zile țara gazdă, Danemarca și s-au calificat împreună la Rio de Janeiro. Meciul direct s-a încheiat la egalitate, scor 23-23. Cele două naționale se pot califica și de această dată la braț. „Tricolorele” trebuie să câștige meciul de mâine la exact 5 goluri diferență. 

Condiția suplimentară este ca adversarele să înscrie cel puțin 25 de goluri. În acest caz, Norvegia ar fi depășită la criterul de departajare „număr de goluri înscrise”.

VIDEO Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește și alte știri din handbal:

Lăsăm Norvegia acasă? România și Muntenegru se pot califica împreună la Jocurile Olimpice! Cotă uriașă la casele de pariuriAdi Vasile nu s-a ferit: „România și Muntenegru la Jocurile Olimpice? E perfect!” » Concluziile după eșecul cu NorvegiaDenisa Dedu acuză după eșecul cu Norvegia: „Mai aveau puțin și o urcau pe Cristina în tribune!”

Ce se va întâmpla cu pandemia în următoarele luni. Fondatorul BioNTech, declarații surprinzătoare

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă