Şapte zile de canto şi creaţie cu Nico şi Luminiţa Anghel. Cele două artiste au organizat o tabără specială

1 lună in urmă 56

Luminiţa Anghel şi Nico au devenit profesoare pentru o săptămână. Cele două artiste sunt plecate la munte, acolo unde organizează o tabără muzicală.

Tabără de canto la munte

  • Nico şi Luminiţa Anghel, prietene de peste un deceniu
  • Nico şi Luminiţa Anghel, tabără pentru copii la munte
  • O săptămână de canto şi creatie

Pe cele două doamne le leagă o prietenie de mai bine de un deceniu şi multe proiecte frumoase împreună. Cel mai recent dintre ele: o tabără muzicală pentru copii. Artistele sunt în aceste zile la Predeal, acolo unde organizează un MasterClass special, la fel ca în străinătate: cu karaoke, dans, mimă şi plimbări în natură.

Este vorba despre un MasterClass cu copii din Slobozia, Galaţi, Tecuci, Buzău, Bacău şi din alte zone ale ţării. Cursul se numeşte Creative&Fun Music Camp şi presupune că timp de o copiiii au participat la cursuri de canto şi creaţie.

Luminiţa Anghel: Acest proiect a venit la invitaţia Asociaţiei Socio Culturale Bianca, din Slobozia, care a pus bazele acestei frumoase tabere. Sunt copii din Galaţi, Brăila, Buzău, Bacău, Tecuci, care au venit de la 6 la 18 ani în tabără. Probabil, cu ideea că se vor distra mai mult, dar nu prea a fost aşa. Au muncit foarte mult

Pentru aceste cursuri s-au luat toate măsurile de precauţie. Acest program o să fie reluat din vară.

Nico: O să avem şi în vară o tabără. Cine vrea să se înscrie, poate să o facă pe pagina asociaţiei. Este pentru prima oară când sunt într-un asemenea eveniment şi sunt foarte bucuroasă şi am vrut să văd cum se desfăşoară un asemenea eveniment pentru că nu e atât de uşor. Ciro de Luca şi Luminiţa au mai susţinut felul acesta de mastere, dar pentru mine a fost prima oară şi a fost absolut excepţional. Mie îmi pare rău că plecăm mâine acasă.

Luminiţa: Ne-am ataşat unii de alţii şi cu siguranţă vom plânge şi cei mari, şi cei mici, la despărţire. Ne-am reîntos în copilărie zilele acestea.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă