Şapte oameni răniţi, printre care şi doi copii, accident în Oraşu Nou, Satu Mare

2 luni in urmă 1

ISU Satu Mare a fost solicitat să intervină să acorde îngrijiri medicale pentru șapte victime, în urma unui accident rutier, în localitatea Orașu Nou.

Patru dintre victime au fost duse cu ambulanțele SMURD la UPU Satu Mare, iar alte trei au fost transportate la CPU Negrești Oaș.

Din primele informații, o femeie care conducea una dintre mașini, în care se aflau și doi copii, a vrut să schimbe direcția de mers fără să se asigure.

Cercetările continuă în acest caz.

Accident cu şapte răniţi în Oraşu Nou

"Astazi, în jurul orei 19:35 forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitate să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 7 victime, rezultate în urma unui accident rutier, în localitatea Orașu Nou.

La fața locului s-au deplasat 9 pompieri militari ai Secției de Pompieri Negrești Oaș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD un TIM (terapie intensivă mobilă) și un EPA (echipaj de prim ajutor) și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean .

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI.

7 persoane au fost implicate în accidentul rutier, suferind de leziuni minore, 4 au fost transportate cu ambulanțele SMURD la UPU Satu Mare, 3 au fost transportate la CPU Negrești Oaș", se arată într-o informare a ISU Satu Mare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă