Şapte morţi în incendiul de la Institutul Matei Balş. Un alt pacient a murit la două zile după tragedie

1 lună in urmă 1

Potrivit primelor informaţii, a şaptea victimă a incendiului de la Institutul Matei Balş este o femeie în vârstă de 67 de ani. Femeia era internată tot la Institutul Matei Balş, fiind transferată într-un alt pavilion.

Medicii legişti urmează să efectueze necropsia femeii pentru a afla cauza exactă a morţii.

Până astăzi, bilanţul incendiului de la spital a ajuns la şapte morţi.

Incendiu la Institutul Matei Balş. Starea pacienţilor care au supravieţuit

La Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” București sunt 11 pacienți în stare stabilă. La Spitalul Universitar de Urgență din București mai sunt 4 pacienți, toţi în stare stabilă.

La Spitalul Universitar de Urgență „Elias” sunt 6 pacienți în stare stabilă.

La Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” se află 6 pacienți, unul fiind în stare gravă la ATI și 5 în stare stabilă.

În Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” 3 pacienți sunt în stare stabilă, la ATI, iar la Spitalul Militar Central sunt 4 pacienți: 2 urmează să fie externați, unul este în stare stabilă, internat în secția ATI, iar un pacient este intubat și instabil în ATI.

La Spitalul „Witting” se află trei pacienți în stare stabilă.

La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” sunt 4 pacienți: 2 în stare stabilă și 2 în secția ATI (stare stabilă). În Spitalul MAI „Dimitrie Gerota” este un pacient intubat la ATI.

Spitalul de Urgență Floreasca găzduiește 6 pacienți: 3 în stare stabilă, 3 urmează să fie externați, iar la Spitalul Monza sunt 3 pacienți în stare stabilă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă