Șapte jucători au semnat astăzi contracte noi cu Dinamo! Cine sunt fericiții

2 months ago 2

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

UPDATE 17:10: La scurt timp după ce a anunțat prelungirile de contracte pentru Grigore, Moldoveanu, Crețu, Eșanu și Ehmann, Dinamo a anunțat că a ajuns la noi înțelegi cu și mai tinerii Ahmed Bani și Valentin Borcea. Aceștia au semnat până în 2025.


Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Crețu și Mihai Eșanu au semnat contracte valabile până în 2024 cu gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

”Director sportiv al clubului Dinamo București, Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial, prelungirea raporturilor contractuale cu Ricardo Florin Grigore, Robert Marian Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Mihai Crețu și Mihai Alexandru Eșanu până la 30 iunie 2024”, se arată în comunicatul emis de ”câini”.

Contra a anunțat mișcări de trupe la Dinamo

Ieri, la antrenament, Cosmin Contra a anunțat că vor mai veni jucători la Dinamo și a recunoscut că nu știe nimic despre interesul ”câinilor” pentru argentinianul Pablo de Blasis.

”O să mai vină jucători. Nu știu nimic de Pablo de Blasis, se scriu multe nume în presă. Nu știu nimic de Pablo de Blasis”, a spus Cosmin Contra.

Etichete: dinamo , robert moldoveanu , ricardo grigore , marco ehmann , geani cretu , mihai eșanu
Read Entire Article
Powered By Seo Tools