"Săpăligă" i-a adus cu piciorele pe pământ": "De unde, domnişoară, un milion şi jumătate, un milion şapte sute de euro?"

2 luni in urmă 2

Cupa României: Botoșani - Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Cupa României: Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaș, joi, 15:00, Digi Sport 1

"Săpăligă" continuă însă să fie aproape de echipă şi este prezent la meciurile "câinilor", în ciuda problemelor de sănătate. Speră şi el, ca toţi ceilalţi, în găsirea unei salvări miraculoase, venite de la cineva dispus să achite de urgenţă în jur de 1,5 milioane de euro.

Se teme că echipa nu va putea lua licenţă, aşa că victoria din Cupă cu FCSB, scor 1-0, îl bucură doar pe jumătate.

Ion Marin: "De unde un milion şi jumătate, un milion şapte sute de euro?"

"Se apropie în martie licența, ceea ce înseamnă foarte mulți bani. Sunt mari emoții și foarte puțini bani. Poate că Dinamo câștigă Cupa, dar ce facem cu Cupa, dacă nu avem banii de licență? De unde, domnişoară, un milion şi jumătate, un milion şapte sute de mii de euro?

Nu îmi mai pun nicio speranță în spanioli. Problema e că ei nu vor să renunțe la acțiuni. Nu dau nici banii, nu dau nici acțiunile. Ce naiba vor, Dumnezeu ştie”, a comentat Ion Marin la finalul victoriei obţinute de Dinamo.

Prima mare greșeală pe care a făcut-o FCSB a fost că a crezut că se poate și așa. A fost o partidă bună pentru Eșanu, eu cred în el și sper ca acest băiat să crească în valoare. Pe Dinamo o văd cu frământările care sunt. Au ieșit echipe importante din Liga 1 din Cupă", a mai spus Ion Marin.

Dinamo a bătut FCSB cu 1-0 şi s-a calificat în sferturile Cupei României la fotbal

FCSB s-a prezentat pentru partida din Şoseaua Ştefan cel Mare cu o echipă de rezerve, iar această aroganţă a costat-o. Dacă oaspeţii au avut 9 modificări faţă de ultimul meci, Ionel Gane a făcut doar două în echipa sa.

Dinamo a dat lovitura în minutul 55, când Adam Nemec a înscris unicul gol al meciului. Masivul atacant slovac a fost găsit liber în careu la centrarea lui Anton și a înscris cu capul.

FCSB, care făcuse trei schimbări la pauză, a alergat după egalare, însă Coman, Vukusic și Oaidă au ratat ocazii importante, iar Eșanu a avut o prestație excelentă.

S-a terminat 1-0 pentru Dinamo, care elimină deținătoarea trofeului și se califică în sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde au ajuns deja Dunărea Călărași, Petrolul, Chindia Târgoviște și Universitatea Cluj.

Azi se dispută ultimele trei meciuri: Viitorul Pandurii-Gaz Metan, ora 15:00, ASU Poli Timişoara-Astra, 17:45, şi FC Botoşani-Universitatea Craiova, 20:30. Toate meciurile sunt transmise pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

Video Dinamo - FCSB 1-0

Etichete: optimi cupa , ion marin , licenta dinamo , video dinamo - fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă