Șansă pentru Man și Mihăilă: românii ar putea fi titulari la meciul cu Spezia. Anunțul antrenorului de la Parma

1 lună in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Cu o zi înainte de meci, Parma a anunțat că nu se va putea baza pe Gervinho și Joshua Zirkzee, care au acuzat probleme medicale. În aceste condiții, Man și Mihăilă au șanse importante de a începe din primul minut partida cu Spezia.

Dennis Man și Mihăilă ar putea fi titulari în meciul Spezia - Parma

Antrenorul Roberto D'Aversa a prefațat partida de sâmbătă și s-a arătat încrezător în șansele Parmei de a evita retrogradarea, în ciuda faptului că echipa sa este fără victorie în ultimele 14 jocuri din Serie A.

"Soarta este în mâinile noastre. Trebuie să obținem puncte și vom vedea la final ce va fi. Nu trebuie să ne plângem, ci să muncim. Situația este mult mai complicată decât mi-aș fi imaginat. Rezultatele nu sunt cele așteptate, dar sunt ferm convins că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul, mai ales după ce am văzut la meciul cu Udinese.

Trebuie să gândim pozitiv. Primele 60-65 de minute din meciul cu Udinese au fost foarte bune, dar trebuie să limităm greșelile care ne costă atât de multe puncte. Până la primul lor gol nu ne-au pus în pericol, dar a venit o eroare individuală. După acest meci sunt și mai sigur că ne putem atinge obiectivul.

Mâine nu voi mai trimite pe nimeni în tribune. Am încredere în jucătorii pe care îi am la dispoziție și în cei care au jucat mai puțin până acum. Acum își pot demonstra valoarea", a declarat D'Aversa.

Lotul Parmei pentru meciul cu Spezia

Portari: Colombi, Rinaldi, SepeFundași: Alves, Busi, Conti, Dierckx, Gagliolo, Iacopono, Laurini, Pezzella, Osorio, ValentiMijlocași: Cyprien, Grassi, Hernani, Kucka, Kurtic, SohmAtacanți: Brunetta, Cornelius, Karamoh, Man, Mihăilă

Parma nu a câștigat niciunul dintre ultimele 14 meciuri și ocupă locul 19, penultimul, cu doar 14 puncte strânse în 23 de etape. De partea cealaltă, Spezia e pe 16, cu 24 de puncte.

Clasamentul din Serie A

Etichete: parma , spezia , dennis man , valentin mihaila , roberto d'aversa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă