Șansă imensă pentru Ciprian Tătărușanu! Titularul Gianluigi Donnarumma își încheie contractul cu AC Milan în vară și negocierile pentru o nouă înțelegere s-au blocat!

2 săptămâni in urmă 27

Gianluigi Donnarumma reprezintă cea mai mare problemă pentru Paolo Maldini și restul conducătorilor de la AC Milan pentru că îi expiră contractul în vară, iar negocierile pentru o nouă înțelegere s-au împotmolit.

Pentru Mino Raiola, agentul lui Donnarumma, cele 7,5 milioane de euro pe care Milan i le oferă portarului său titular reprezintă o sumă prea mică în comparație cu valoarea sa.

Pentru moment, tratativele contractuale dintre cele două părți sunt blocate, chiar dacă fotbalistul își dorește să rămână în continuare pe San Siro.

AC Milan ar putea câștiga titlul în Serie A, dar l-ar putea pierde pe Gianluigi Donnarumma! Ar fi o șansă de aur pentru Ciprian Tătărușanu

Chiar dacă se află la cel mai bun sezon din ultimii 10 ani, AC Milan are probleme în ceea ce privește alcătuirea echipei pentru sezoanele viitoare.

Mulți dintre componenți actuali ai lotului milanez așteaptă oferte de reînnoire a contractelor din partea conducerii „Diavolului Milanez” sau se gândesc deja să se transfere în vară la alte echipe din postura de jucători liberi de contract.

În ultima categorie se află doi jucători-cheie ai lui Stefano Pioli în acest sezon, Hakan Calhanoglu și Gianluigi Donnarumma. Negocierile cu fotbalistul turc stagnează, după ce Calhanoglu a cerut un salariu stagional de 5 milioane de euro, cu unul mai mult decât îi oferă clubul.

Cu toate acestea, situația este și mai complicată atunci când vine vorba despre portarul titular Gianluigi Donnarumma, concurentul pe post al românului Ciprian Tătărușanu.

Mino Raiola nu e de acord cu salariul și nici cu durata contractului! Echipele de top din Premier League îl „vânează” pe Donarrumma

„Gigio” a crescut în cadrul clubului milanez, a fost întotdeauna cu inima alături de gruparea de pe San Siro și vrea să continue, dar negocierile cu agentul său, celebrul Mino Raiola, s-au blocat din cauza termenilor financiari și nu par să progreseze deloc.

Conform relatării din Gazzetta dello Sport, agentul lui Donnarumma vrea o nouă înțelegere pentru clientul său doar până în 2022 sau, cel mult, 2023. În plus, salariul net de 7,5 milioane de euro pe an nu este deloc de ajuns pentru a-l convinge.

Alături de suedezul Zlatan Ibrahimovic, Gianluigi Donnarumma reprezintă singura excepție acceptată de conducătorii Milanului de la plafonul de 4 milioane de euro impus pentru salariile jucătorilor de pe San Siro.

Directorul Milanului, Ivan Gazidis, a declarat pentru Sky Sport: „Ne dorim ca amândoi să rămână (n.r. Calhanoglu și Donnarumma), vom face totul pentru asta și sunt încrezător că vom reuși”.

Gianluigi Donnarumma va împlini în februarie 22 de ani și Mino Raiola ar putea încerca să găsească la unul dintre granzii Europei un salariu mult mai mare pentru clientul său decât cel oferit de liderul la zi din Serie A.

The post Șansă imensă pentru Ciprian Tătărușanu! Titularul Gianluigi Donnarumma își încheie contractul cu AC Milan în vară și negocierile pentru o nouă înțelegere s-au blocat! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă