Sandra Stoicescu, marea absentă de la Observatorul principal al Antenei 1. Ce se întâmplă

3 săptămâni in urmă 17

Telespectatorii Antena 1 au fost surprinși să vadă că Sandra Stoicescu lipsește de la Observatorul principal al postului.

Ce s-a întâmplat cu Sandra Stoicescu

Locul i-a fost luat de Marius Pancu, cel care a venit recent de la Digi24. Sandra Stoicescu a fost absentă de la Observatorul orei 19:00. Jurnalul postului tv l-a avut ca prezentator pe Marius Pancu, spre surprinderea telespectatorilor.

Jurnalistul a demisionat de la Digi24 și a ales să vină la Antena 1. Oficialii au precizat ce s-a întâmplat cu jurnalista Alexxandra Stoicescu.

Antena 1 a precizat că Marius Pancu va fi cel care va prezenta Observatorul de la ora 19:00 o perioadă, cât timp aSandra Stoicescu este în concediu, conform Paginademedia.

Jurnalista prezenta jurnalul de seară din martie 2020, când Andreea Berecleanu a decis să demisioneze. Sandra Stoicescu revenea la jurnalul de știri după zece ani în calitate de moderator la Antena 2.

Marius Pancu a plecat de la Digi24 în primăvară, după 10 ani petrecuți la postul tv. El a preluat Observatorul de Noapte. Inițial, jurnalistul a lucrat la TVR și la Prima Tv, urmând Digi 24 și acum Antena 1.

Jurnalista a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu

Oficialii postului au decis să o înlocuiască pe Andreea Berecleanu cu Sandra Stoicescu, după ce vedeta Observatorului de la ora 19:00 a decis să încheie colaborarea cu postul tv și să se concentreze pe proiecte personale.

„Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist.

Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului.

Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

The post Sandra Stoicescu, marea absentă de la Observatorul principal al Antenei 1. Ce se întâmplă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă