Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie din România: „Platforma de programare pentru vaccinare a creat niște probleme, dar s-au remediat”

1 lună in urmă 1

 ,,Platforma de programare pentru vaccinare a creat niste probleme, dar s-au remediat"

Sandra Alexiu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie din Romania: ,,Platforma de programare pentru vaccinare a creat niste probleme, dar s-au remediat"

Președintele Asociației Medicilor de Familie din România a vorbit, în emisiunea „Sănătatea la Control”, despre dificutățile cu care ne confruntăm în campania de vaccinare.

SÂMBĂTĂ, 23 IANUARIE 2021, 11:47

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Andrei Zbirnea

Sandra Alexiu: „Programarile au ajuns undeva prin aprilie pentru vaccinarea anti-COVID. Nu sunt centre destule si nu sunt nici doze destule. Exista o problema cu vaccinul de la Pfizer. (…) Asteptam si vaccinul de la AstraZeneca. (…) Platforma de programare a creat niste probleme, dar s-au remediat. Lucrurile s-au simplificat mult. E mai usor pentru noi sa programam pacientii nostri cronici. (…) Relatia dintre medicul de familie si pacient este foarte importanta pentru vaccinarea acestora din urma. E mai usor sa vaccinezi acei pacienti care au incredere in tine ca medic de familie.”

Mai multe articole despre:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă