Săndoi se ia de un rival la play-off: „Eu n-o să spun niciodată așa ceva!”

1 lună in urmă 12

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021, 20:10 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 20:43

Emil Săndoi, 56 de ani, antrenorul Chindiei, își laudă jucătorii după victoria cu FC Voluntari, 1-0, și are încredere că târgoviștenii se pot califica în play-off.

Toate detaliile despre Chindia - Voluntari 1-0, AICI

„Nu trebuie să uităm că pe final de meci am ratat două ocazii, prin Diaz și Cerchez, puteam să facem chiar 2-0. Una peste alta, e o victorie muncită, ne duce la 39 de puncte.

Înainte de această partidă, erau două confruntări din care noi trebuia să scoatem maxim. Din prima am reușit, acum sperăm și din a doua, sperând și ca în celelalte două partide va fi măcar un rezultat pozitiv pentru noi. 

Am avut încredere în băieți, deși avem jucători tineri, fără experiență. Ei s-au acomodat repede rigorilor din prima ligă, Cornel Dinu, Dumitrașcu sunt fotbaliști care n-au evoluat mult sezonul trecut. Merită felicitați acești jucători. Acum, să vedem ce va fi”, a declarat Săndoi la Telekom Sport.

Emil Săndoi, răspuns de la distanță pentru Marius Croitoru: „Eu n-o să declar niciodată așa ceva”

Ieri, după victoria obținută de FC Botoșani cu Viitorul, 1-0, Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a declarat că va ține cu FC Voluntari în meciul contra Chindiei. Săndoi a taxat indirect afirmația făcută de omologul lui.

„Nu mă pot gândi la jocuri de culise. Eu n-o să declar niciodată că țin pumnii celor de la Voluntari sau celor de la Dinamo. E fotbal, sunt convins că toate echipele vor face tot ce depinde de ele, pentru că urmează un play-out pe viață și pe moarte, iar punctele acumulate contează”, a mai spus Săndoi.

Cum se califică Chindia în play-off:

Trebuie să câștige cu FC Argeș, iar cel puțin una dintre Botoșani și Clinceni să nu bată în ultima etapă.

3 formații luptă pentru ultimele două locuri din play-off » Cum se califică Botoșani, Clinceni și Chindia

CALCULE PLAY-OFF

3 formații luptă pentru ultimele două locuri din play-off » Cum se califică Botoșani, Clinceni și Chindia

Citește mai multe știri din Liga 1:

5 decizii tari luate de Gigi Mulțescu pentru meciul cu CFR » Cum vrea să-l surprindă pe Iordănescu

CFR Cluj - Dinamo, comentat live de Justin Gafiuc, Cristian Geambașu și Remus Răureanu

Playtech: BOMBĂ! Cu ce a apărut Diana Șoșoacă la protestele de ieri. Jandarmeria a crezut că nu vede bine ce ține în mâini


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă