SANCȚIUNI după protestul de la metrou care a aruncat Capitala în haos. Măsuri de ultimă oră anunțate de Poliția Capitalei

3 săptămâni in urmă 2

Sancțiuni după protestul de la metrouSancțiuni după protestul de la metrou

Poliția Capitalei a anunțat că a dispus intensificarea filtrelor în trafic pentru a ajuta bucureștenii să ajungă unde au nevoie. Despre protestatarii de la metrou, Poliția a anunțat că au fost identificați mai mulți și vor fi sancționați. 

VINERI, 26 MARTIE 2021, 12:09

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

”Poliția Capitalei și Jandarmeria vin în ajutorul bucureștenilor pentru a-i ajuta să ajungă unde au nevoie. Metroul este un mijloc de transport vital.

Poliția a dispus intensificarea filtrelor, la care s-au suplimentat oameni, au venit în sprijinul nostru colegi de la IGPR, Transporturi, au fost chemați polițiști de acasă.

Ne așteptăm ca fluxul de persoane care vor circula cu mijloacele de transport în comun să fie foarte mare. Le solicităm cetățenilor să poarte mască, să mențină distanța.

Scopul nostru nu este să amendăm. Încercăm ca situația să se remedieze cât mai repede. 

Le atragem atenția persoanelor din interior care protestează să respecte normele în vigoare. O parte dintre ei au fost identificați și sancționați. La acest moment, colegii analizează situația din punct de vedere al legislației, Dacă se impune, vom întocmi dosare penale”, a anunțat Poliția Capitalei. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă