Sancțiune dură în urma scandalului de la meciul FCU Craiova - Rapid: „Sunt șocat! Eu dacă făceam ca Săpunaru ce pățeam?”

6 zile in urmă 43

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022, 14:47 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 15:05

Ovidiu Todoran, unul dintre foștii lideri de galerie ai celor de la FCU Craiova, poreclit Poștașu', a fost suspendat dur după scandalul cu Cristi Săpunaru în care a fost implicat la finalul meciului cu Rapid. 

 „Doar ce am vorbit la telefon”

CFR CLUJ

Final în „telenovela” Dan Petrescu » Patronul Nelu Varga a făcut anunțul: „Doar ce am vorbit la telefon”

Într-un filmuleț postat pe Facebook, Săpunaru este surprins la finalul meciului în timp ce se răfuiește de la distanță cu cineva de la tribuna a 2-a, la intrarea pe tunelul de la vestiare. Acea persoană Ovidiu Todoran alias Poștașu', fost lider de galerie al echipei lui Mititelu.

Poștașu', interdicție un an pe stadioane

Deși în videoclip se observă cum Săpunaru îl înjură și scuipă în direcția fanului, Poștașu a primit o interdicție pe stadioane din partea Jandarmeriei de un an de zile, potrivit prosport.ro.

Decizia l-a numulțumit teribil pe Ovidiu Todoran, care acuză că Jandarmeria nu l-a sancționat și pe Cristi Săpunaru. 

„Este adevărat. Am primit hârtia de la Jandarmerie și sunt șocat. M-am ales cu o interdicție de un an pe stadioane, deoarece mi s-a adus la cunoștință că am aruncat cu scuipat către jucătorii Rapidului. Da, ați auzit bine. Mi se spune că am aruncat cu scuipat. Așa scrie pe hârtie. 

Recunosc că am scuipat și nu trebuie nicio probă video, dar am făcut asta după ce am fost scuipat de către Săpunaru. Pe imagini se vede cum scuipă Săpunaru, dar și un alt jucător de la Rapid. Ei nu primesc nicio sancțiune? Imaginile cu acești doi fotbaliști nu le văd domnii jandarmi? 

Domnilor jandarmi, dar la Severin nu luați nicio măsură după ceea ce s-a întâmplat acolo la partida dintre CSU și Farul? Se spune că băiatul șefului Jandarmeriei Craiova este angajat la CSU. Așa mi s-a transmis. Se spune că acest băiat e magazioner la CSU, iar el este cel care a vrut să fure de pe gard un banner de la Farul și este cel care pe poze se vede cum dă cu piciorul într-un fan de la Farul”, a declarat Poștașu pentru sursa citată. 

Poștașu': „Eu dacă făceam un asemnea lucru ce pățeam?”

„Cu el nu luați nicio măsură? Acolo nu au fost probleme de organizare? Cum se împarte dreptatea în România? Vreau să văd și eu dacă împotriva lui Săpunaru, cel care pe imagini se vede cum bruschează un jandarm, scuipă suporterii și vrea să sară cu mine la bătaie, se bate cu lumea pe la vestiare, se vor lua sancțiuni dure de către cei de la Comisii! 

Domnilor jandarmi, pe imaginile video se vede clar cum Săpunaru vă bruschează un om aflat în misiune. Eu dacă făceam un asemnea lucru ce pățeam? Nu se poate așa ceva”, a mai spus suporterul. 

Cine e Poștașu'

Ovidiu Todoran este un vechi ultras al Universității Craiova. A fost mediatizat prima dată după un derapaj violent comis pe 21 noiembrie 2004, într-un meci contra lui Dinamo. 

A pătruns pe teren și a aruncat un fular în direcția lui Claudiu Niculescu, fiind ulterior doborât de Adrian Mihalcea. Poștașu' a rămas în anturajul formației finanțate de Adrian Mititelu, suporter fidel al celor de la FCU Craiova.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă