Samuel Eto'o, pe aceeași listă "selectă" cu Messi și Ronaldo. Problemele pe care le are fostul atacant al Barcelonei

3 săptămâni in urmă 23

  • Liga Națională de Baschet: Voluntari - CSU Sibiu, luni, 19:30, Digi Sport 2

  • Liga Națională de Baschet: Dinamo - U BT Cluj, luni, 17:30, Digi Sport 2

Datoria acestuia nu este una mare, aproximativ 1 milion de euro, dacă facem o comparație cu alte staruri care au avut problemele cu fiscul spaniol.

Eto'o, pe lista selectă a sportivilor care are probleme cu fiscul spaniol

Samuel Eto'o este unul dintre cei mai buni fotbaliști străini din istoria campionatului spaniol, iar prestațiile sale memorabile din tricoul Barcelonei nu vor fi uitate prea curând de suporterii echipei blaugrana.

Acesta are însă probleme care i se trag de pe vremea când juca la gruparea catalană. Conform RMCSport, Eto'o are o datorie de aproximativ 1 milion de euro către fiscul spaniol, sumă reprezentând taxe și impozite ale salariului de când evolua pentru Barcelona.

Acesta se adaugă unei liste care îi cuprinde pe Leo Messi, Neymar și Cristiano Ronaldo, cu toții având în trecut probleme asemănătoare.

Samuel Eto'o e noul președinte al Federației de Fotbal din Camerun

Legenda fotbalului camerunez l-a învins în alegerile pentru şefia federaţiei pe preşedintele interimar Seidou Mbombo Njoya, care fusese ales în 2018, dar a cărei alegere, contestată de numeroşi reprezentanţi ai fotbalului camerunez, a fost anulată în ianuarie de Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Eto'o, fostul atacant al echipelor Real Madrid, FC Barcelona, Inter Milano şi Chelsea Londra, a fost desemnat de patru ori în cariera sa Jucătorul anului în Africa (2003, 2004, 2005, 2010).

Retras din activitate în 2014, Eto'o este golgheterul all-time şi jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate în tricoul naţionalei Camerunului (56 de goluri în 118 selecţii), alături de care a cucerit titlul olimpic în anul 2000, la Sydney, precum şi două Cupe ale Africii pe Naţiuni (2000, 2002).

Etichete: barcelona , spania , fisc , samuel eto’o

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă