Samuel Eto’o, furios pe cei de la France Football, după ce a fost nominalizat în Dream Team-ul Balonului de Aur! Ce l-a scos din minți pe african

4 luni in urmă 13

Camerunezul Samuel Eto’o a avut o reacție negativă după ce a fost nominalizat pe postul de extremă dreapta, de revista franceză France Football, pentru Dream Team-ul Balonului de Aur.

Legenda Barcelonei și a Camerunului i-a acuzat de lipsă de respect pe cei care au făcut nominalizările, după ce a jucat 25 de ani ca număr 9 pentru Barcelona, Inter și naționala Camerunului.

Samuel Eto’o, scandalizat pentru că jurnaliștii France Football nu îl consideră atacant central!

Samuel Eto’o a fost nominalizat de cei de la Balonul de Aur pentru postul de extremă dreapta, deși el a evoluat toată cariera pe postul de număr 9.

Fostul atacant camerunez a rămas frustrat după ce France Football nu i-a recunoscut meritele sale de vârf autentic, pe care le-a demonstrat la Barcelona, Inter și la naționala Camerunului.

Samuel Eto’o a lansat un atac direct către cei de la France Football, după ce renumita publicație l-a inclus pe postul de extremă dreapta în Dream Team-ul Balonului de Aur, pe care îl patronează.

Eto’o a scris pagini de legendă pentru echipe de renume ale Europei cum ar fi Barcelona, Inter și Chelsea și a rămas definitiv în istoria naționalei Camerunului, după ce a devenit golgheterul all-time al echipei și al treilea ca număr de selecții la prima reprezentativă, 56 de goluri marcate în 118 meciuri jucate pentru camerunezi.

A câștigat trei titluri La Liga și două trofee Champions League în tricoul Barcelonei și a adăugat în vitrina de trofee un titlu în Serie A și încă un trofeu Champions League cu cei de la Inter. În total, Eto’o a înscris 371 de goluri în 764 de meciuri jucate la nivel de club în întreaga carieră, fiind ales în Echipa Anului UEFA în anii 2005 și 2006.

Mesajul ironic al camerunezului: „Lipsă de respect”

Totuși, întreaga sa carieră plină de succese și toate performanțele sale ca fotbalist au fost obținute din poziția de vărf autentic, unul dintre cei mai buni număr 9 din istoria fotbalului modern.

Drept urmare, starul camerunez, ajuns la 39 de ani, spune că a văzut drept o dovadă de lipsă de respect decizia celor de la France Football de a-l clasifica drept extremă dreapta la nominalizările pentru echipa de vis a Balonului de Aur.

„Mulțumesc, dar am jucat un sezon, două pe dreapta (totuși am 25 de ani de carieră ca atacant central). Lipsă de respect @francefootball INDIFERENT!”, a postat Eto’o pe twitter.

Samuel Eto’o a fost recunoscut de jurnaliștii francezi ca una dintre cele mai bune extreme din toate timpurile, cu Lionel Messi care este singurul nume ales pentru echipa finală până acum. Camerunezul Eto’o și-a anunțat retragerea din fotbal în septembrie 2019, ultima echipă pentru care a evoluat, cel mai recent, fiind Qatar SC.

Pe plan internațional, starul camerunez a câștigat două trofee ale Cupei Africii pe Națiuni și aurul olimpic la JO de la Sidney, din anul 2000.

The post Samuel Eto’o, furios pe cei de la France Football, după ce a fost nominalizat în Dream Team-ul Balonului de Aur! Ce l-a scos din minți pe african appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă