Samsung Galaxy S21, prezentat oficial pe 4 ianuarie 2021. Cum va arăta

2 luni in urmă 14

Samsung Galaxy S21 Ultra fiind unul cu adevărat masiv. Asta deoarece va avea chiar 4 camere pe spate, dintre care două sunt pentru zoom, potrivit Mediafax.

Galaxy S21 va avea un display de 6.2 inci Galaxy S21 Plus va avea un display de 6.7 inci Galaxy S21 Ultra va avea un display de 6.8 inci şi va veni cu un stylus S

Încerci să vinzi un smartphone premium şi încerci să convingi oamenii că e momentul să renunţe la cel vechi. Este dificil, asta dacă nu eşti Apple, e dificil să o faci de fiecare dată. Trebuie să simţi că este o nouă componentă. Iar camerele au devenit acel lucru nou”, spune Lew Later, tech youtuber.

Citeşte şi: Samsung grăbeşte lansarea smartphone-ului premium Galaxy S, pentru a depăşi Huawei

Samsung Galaxy S21, prezentat oficial pe 4 ianuarie 2021

Toate vor avea procesor Exynos 2100 sau Snapdragon 888.

Preşedintele grupului Samsung a murit

Președintele grupului Samsung, Lee Kun-hee, cel care a transformat afacerea tatălul său într-o putere tehnologică mondială, a murit. Din anul 1996 el era membru al Comitetului Olimpic Internaţional.

Compania Samsung a emis un comunicat prin care anunță că preşedintele companiei, Lee Kun-hee, a murit duminică, la vârsta de 78 de ani. El a fost preşedinte al grupului Samsung în perioada 1987-2008 şi 2010-2010. Averea sa era estimată în septembrie 2020 la 20,9 miliarde dolari. Samsung contribuie cu o cincime la PIB-ul Coreei de Sud şi este a 12-a cea mai importantă companie la nivel mondial.

Lee Kun-Hee a fost mai mult internat în ultimii ani din cauza afecţiunilor de care suferea, iar fiul său s-a ocupat de afacerile companiei.

Toţi cei de la Samsung îi vom preţui memoria şi suntem recunoscători pentru călătoria pe care am împărtăşit-o alături de el”, se arată în comunicat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă