Samanul devenit celebru dupa asaltul de la Capitoliu ii cere lui Donald Trump gratierea

1 lună in urmă 1

Sustinatorii lui Trump ii cer ajutorul chiar si in ultimele zile ale mandatului. Jake Angeli, barbatul cunoscut drept samanul Qanon dupa ce a participat la asaltul asupra capitoliului intr-o tinuta bizara, i-a cerut presedintelui in exercitiu sa il gratieze pentru faptele sale, relateaza The Independent.

Jake Angeli a fost arestat dupa ce, pe 6 ianuarie, a intrat in Capitoliu cu forta, alaturi de alti sustinatori ai presedintelui in exercitiu Donald Trump. Jake spune ca Donald Trump l-a invitat sa atace Congresul in timp ce era validata victoria lui Joe Biden, scrie publicatia, citata de Digi24.

Avocatul acestuia a cerut insa gratierea barbatului si a argumentat ca Angeli nu a fost implicat in violentele de miercuri si ca s-a predat de bunavoie autoritatilor, fata de alti protestatari. Avocatul a mai sustinut ca ar fi onorabil din partea presedintelui Trump sa il gratieze pe barbatul cunoscut drept shamanul QAnon.

Mama lui Chansely s-a plans in fata unei instante ca acesta nu a mai mancat din momentul arestarii din cauza ca inchisoarea in care se afla nu ii ofera mancare organica.

CITESTE SI:

Donald Trump vrea sa plece de la Washington in dimineata zilei in care va avea loc investirea presedintelui ales Joe Biden


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă