Salvatorul adolescentei de la metrou este fiul lui Dănuț Lupu. ”Am tras-o cât am putut de tare. Era panicată”

3 săptămâni in urmă 1

Cine este bărbatul care i-a salvat viața tinerei de la metrou. Răzvan Lupu urmează să împlinească 33 de ani pe 21 februarie, acesta este cel care a reușit să o tragă pe peron pe adolescenta de 15 ani, care suferea de depresie din cauza faptului că parinții ei urmează să divorțeze.

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare ale bărbatului care a salvat-o pe adolescenta de la metrou de la moarte: „A început să țipe. Am văzut că se aruncase pe șine”

Fostul fotbalist Dănuș Lupu a confirmat pentru digisport.ro. faptul că fiul spu este eroul de la metroul. Acesta l-a felicitat pe fiul său:  ”Bravo lui că a avut sângele rece să reacționeze într-o fracțiune de secundă. Nu-mi dau seama cum s-a aflat că el e salvatorul. Nu ne-am apucat să spunem nimănui, iar Răzvan chiar nu a vrut să știe nimeni că a intervenit”, a zis ex-internaționalul român.

Cine este bărbatul care i-a salvat viața tinerei de la metrou.  Incident şocant la staţia de metrou Dristor 1, linia 2. O tânără a fost salvată în ultima clipă de alţi pasageri, după ce a sărit pe şine. Întâmplarea a avut loc miercuri, în jurul ora 15:35, fiind solicitată intervenţia echipajelor SMURD.

”Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție.

Cum a ajuns Răzvan să ia metroul

Răzvan Lupu s-a aflat la metrou din întâmplare, pentru că el obișnuia în mod normal să circule cu mașina personală. Acesta a stabilit o întâlnire cu tatăl său în zona Unirea, iar pentru că știa că îi va fi greu, a decis să ia metroul.

”S-a uitat în ochii mei și în momentul ăla am tras-o de mână, nu știu cum am reușit. Am auzit-o țipând, prima dată credeam că și-a schimbat ceva și după am văzut că se ridică în picioare. Am tras-o cât am putut de tare. Era panică, era în stare de șoc”

”A fost, e puțin spus la limită. S-a răzgândit doar văzundu-ne acolo și că i-am atras atenția. A realizat ce se întâmplă și s-a răzgândit. ” ,  a povestit Alexandra cea care a ajuta-o pe tânăra de la metrou.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă