„Salut, Zeule, tot eu sunt!” Leo Messi, așteptat cu brațele deschise de clubul unde a debutat

2 luni in urmă 25

Leo Messi nu duce lipsă de oferte după ce a plecat de la Barcelona! El este așteptat și de Newell’s Old Boys, acolo unde argentinianul s-a format ca fotbalist înainte să ajungă pe Camp Nou.

„Salut, Zeule, tot eu sunt!”, au scris cei de la Newell’s Old Boys pe imaginea distribuită, după ce fosta campioană a Spaniei a anunțat despărțirea de starul catalan. Decizia de a se despărți de FC Barcelona vine la scurt timp după ce jucătorul câștigase primul trofeu major alături de naționala țării sale, Copa America 2021.

„Îl văd mai degrabă cu Neymar. Știi că e fratele lui și a declarat mereu asta. Nu îl văd în Anglia pentru că acolo sunt jucători foarte agresivi. În Franța îl văd pentru că este un campionat mai lejer, este cu Neymar și ar fi posibil să câștige Champions League”, a spus Gică Craioveanu, la Digi Sport.

Newell’s Old Boys, cu gândul la Leo Messi

Cei de la Newell’s Old Boys știu că Leo Messi are șanse aproape de zero să revină în Argentina în acest an, chiar dacă fostul jucător al Barcelonei are în suflet acest club.

Totuși, clubul din Argentina a încercat să puncteze la capitolul imagine, printr-un mesaj sugestiv: „Salut, Zeule, tot eu sunt!”

Newell’s Old Boys este prima formație la care s-a legitimat Leo Messi. Argentinianul a fost juniorul acestui club în perioada 1995-2000, ajungând apoi în curtea Barcelonei.

Nu este exclus ca Messi să-și încheie cariera la Newell’s Old Boys, însă până atunci mai are de jucat câțiva ani la nivel înalt, iar PSG și Manchester City se luptă acum pentru semnătura super starului.

The post „Salut, Zeule, tot eu sunt!” Leo Messi, așteptat cu brațele deschise de clubul unde a debutat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă