Salariu fantastic pentru Emmanuel Culio la CFR Cluj! La 38 de ani, argentinianul va fi „mâna dreaptă” a lui Dan Petrescu

1 lună in urmă 39

Salariu fantastic pentru Emmanuel Culio la CFR Cluj! Experimentatul mijlocaș argentinian se pregătea să-și agațe ghetele în cui, când a fost sunat de Dan Petrescu și chemat la Cluj.

De data aceasta, va fi diferit față de celelalte două perioade în care a îmbrăcat tricoul vișiniu. Va fi „mâna dreaptă” a lui Dan Petrescu, antrenorul din teren, liantul între tehnician și jucător.

Iar pentru acest lucru, clujenii i-au pregătit un salariu pe măsură, foarte bun pentru Liga 1 și pentru un jucător de 38 de ani: 20.000 de euro pe lună, anunță DigiSport.

Emmanuel Culio, recompensat cu un salariu fantastic pentru Liga 1

Juan Emmanuel Culio este un jucător emblematic pentru CFR Cluj. A evoluat timp de șapte sezoane în Gruia, în două perioade: 2007-2011 și 2017-2020. În acest timp, a fost de cinci ori campion al României, a cucerit trei Cupe ale României și alte trei Supercupe ale României.

De asemenea, este omul care a contribuit decisiv la succesele echipei din cupele europene în ultimii ani. Mai ales prin dubla din 2008, de pe Olimpico, când CFR Cluj a învins-o pe AS Roma. În plus, în 2011, CFR Cluj a obținut 2 milioane de euro în schimbul său, după ce l-a vândut la Galatasaray Istanbul

Un jucător emblematic și foarte important pentru istoria recentă a clubului CFR Cluj, iar formația din Gruia îl răsplătește pe măsură și de această dată: 20.000 de euro pe lună.

„În ultimul an cu mine, Culio era un jucător fantastic, dar și un fel de antrenor secund. El chiar a zis mereu că vrea să fie secundul meu. Chiar dacă sunt meciuri în care nu joacă, are spiritul ăla de argentinian.

Cunoaște clubul pe de rost, sigur va da 150%. Sperăm să mai poată, toată lumea se miră, inclusiv eu: va mai fi Culio ăla pe care îl știm?

… De mai mult timp mă sună să vină înapoi. Mi-a zis, Mister am rezolvat problema pe care o aveam de rezolvat şi pot să vin, pot să joc. El nu m-a minţit niciodată, sunt convins că poate”, a declarat Dan Petrescu, la Digisport.

229 meciuri, 30 de goluri și 34 de pase decisive a reușit Juan Emmanuel Culio pentru CFR Cluj, până acum. În cariera sa, argentinianul a mai evoluat pentru Independiente, Racing Club, Quilmes, Al-Wasl, Real Zaragoza, Deportivo La Coruna, Galatasaray, Orduspor, Mersin, Mallorca și Las Palmas.

The post Salariu fantastic pentru Emmanuel Culio la CFR Cluj! La 38 de ani, argentinianul va fi „mâna dreaptă” a lui Dan Petrescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă